LadyX Deleted33000 ohhh mis valla pazar yok ki burada yaa varsa da ben bilmiyorum hem bu soğukta bebişle nasıl gidilir ki 🥲 biz ancak avm
Deleted33000 LadyX ben hamileyken almıştım bikac şey birde arkadaşıma aldırdım zibinlar tanesi 50 TL di pazarda😂😂😂
juli_naz LadyX annene de gitsin C&A ya alsın Duru prensesime ciciler 🥰 Ben bak Elias’a yeni aldım 😁ama kız rayonu bambaşka 😍
HiravEmir LadyX bende türkiyedeyken lcw alıyorduk bazen de defacto ama genelde lcw oluyordu şuan C&A alıyorum H&M alıyorum şuan C&A güzel konsept şeyler var çok güzel ama türkiye için lcw hiç şaşmam 🫶❣️
LadyX HiravEmir canım C&A keşke burda da olsa yaaa malesef yok aslında Türkiye diye çıkıyor sitesi var ama orada da bebek kıyafeti hiç yok. Neden Türkiyeye açmıyorlar acaba
Deleted33000 LadyX evet yumuşacık zaten en fazla iki ay giyiyor ben biraz büyük alıp giydirdim şimdi küçüldü yenilerini alacağım artık öyle bebeği rahatsız edecek bı kumaşı yok
LadyX Deleted33000 yaa sen de haklısın inan ki o kadar paralar verip organik vs diye zıbın kıyafet vb her şeyi aldım 😅 ama kaka oldu diye zaten küçülmüştü bu deyip çöpe attığım çok zıbın oldu