kurkmantosuzmadonna LadyX ben de baktım yılbaşı için oğluma ben de bulamadım ya. Aslında LCW de kız bebekler için var güzel modeller. E bebekte de tulum görmüştüm yine kızlar için. Hatta neden erkek bebişlere de yok diye bir sitem ettim. 🥲
LadyX kurkmantosuzmadonna canım evet elbise vs çok ama ben pijama takımı arıyordum bulamadım 🥲 tulum aldım
kurkmantosuzmadonna LadyX yaa ben de pijama takımı arıyorum oğluşa. LCW den bir tane hoşuma gitti onun da bedeni yok. Mağazaya gitmeye de üşeniyorum araba yok yanımızda. 🥲
kurkmantosuzmadonna LadyX Ben de bunu buldum ama istediğim gibi değil yine de ben daha çok kırmızı bir şey istiyorum.
kurkmantosuzmadonna juli_naz yaa ben daha çok kırmızılı istiyordum ama bulamazsam mecbur bunu alacağım. Teşekkür ederim 🌸
Deleted33000 LadyX ne markası kız pazar en güzeli gerçi ben bebeğime çok bişey almıyorum iki sene yetecek kadar kıyafet hediye geldi bize 🤭🤭🤭🤭
LadyX Deleted33000 ohhh mis valla pazar yok ki burada yaa varsa da ben bilmiyorum hem bu soğukta bebişle nasıl gidilir ki 🥲 biz ancak avm