ducksea Anneler, ben daha önce sleepy kullanmıştım ama molfix daha uygun fıyatlı sanki. Kullandıysanız hangisini tavsiye edersiniz?
Busranur_mnts ducksea ben molfix aldım 2 Ay sonra doğum olacak hiç bebek bezi tecrübem yok hem normal hem de premium aldım birer paket denicem bakalım
Havin49_ ducksea slepy pahalı olmasına rağmen aşırı sızdıran bi bez molfix candır oğlumda molfix kualndım sonra pahalı olunca bim bezine geçtim ikizlerime de molfix stokladım yine
Daisyy000 ducksea Baby turco🌸 Molfix beni deli etti inanılmaz sızdırdı, hergun kakalı çişli kıyafet yıkamaktan sefil oldum
kubos_ ducksea hamileyken baby turco stoklamıştm şimdi bebeğim 14 günlük gayet memnunum pişik falan da yapmadı
ducksea Busranur_mnts hangi bezle başlarsan onla devam et, değişiklik yapınca hemen pişik oluyorlar. Sleepy başladım devam etmiştim önceden ama 2. Cocuk için molfix i merak ettim
Deletedmom_8793 ducksea kızımda Molfix stok ile ilerledik şimdi oğluma hamileyim ve yine mavi Molfix stokluyorum
nurssmom ducksea ben sleepy kullanıyorum memnunum. Ama sleepyninde çeşitleri var ben bio natural kullanıyorum. Sızdırma eğer eşim yamuk bağladıysa oluyor genelde 😂 onun haricinde çok doldu sızdırdı problemim olmadı
monica50 ducksea sleepy pişik yapmıştı bir gün kullandık sadece. molfix alacaksan pure and soft sarı paketli olanı al diğeri naylon gibi
sebii monica50 benimde tecrübem yok premium aldım ama pure&soft daha mı iyi diye kararsız kaldım açıkcası
monica50 sebii en yumuşak ve pamuklu olan pure soft diye onu almıştım premium denemedim hiç. sızdırma vs de olmadı aylardır kullanıyorum memnunum
annekiz6141 ducksea sleepy sızdırdı molfıx kullandım kızımda ben 2.ye hamileyım yıne molfıx kullanıcam