Bu0 Elisa0110 eğer karnımı doyurabilirsem uyuyacam ama bir türlü doymuyorum anlamadım gitti ekmeksiz yemek yediğim içinmi oluyo anlamadım ama yemicem artık bir şey birde başıma öyle bir ağrı saplandıki anlatamam uyusam geçecekte işte uyuyamıyorum 🤣
Elisa0110 Bu0 açlıktan başın ağrıyordur ekmek yemediğin için 😂😂şaka Bi yana bende ekmeğe çok düşkünüm ya ekmeksiz bende doymam
SenaanurrNira Papatyam7134 Ay bende aynıyız resmen kendimi kontrol her an doğum ha başladı başlayacak diye
Papatyam7134 SenaanurrNira evet ya biyerimde minik bir ağrı olsun nefesimi tutup o ağrıyı takip ediyorum 😂 ama sonra maalesef geçiyor o ağrı 🥲
Elisa0110 papatyakokulugece maşallah canım senin eşin eğitimi iyi almış benm eşim o kadar değil yazık sabah erkenden işe gidecek
Bu0 Elisa0110 valla canım bundan sonra yicem yaa baş ağrısı inanki çekilmiyor elbet doğumdan sonra zayıflicaz
SenaanurrNira Papatyam7134 Mesela şu an kasılmalarım gelip gelip gidiyor arada sancı da eşlik ediyor ama sonra geçiyor 😅
Elisa0110 Bu0 ye valla ben başlarda ne çektim afedersin kusmaktan 3 kilo verdim şükür şuan biraz daha iyiyim yemek yemek bile lüksmüş onu anladım
Elisa0110 ikiprensesannesi___ Allah razı olsun bunu demen bile yeter zaten şu sohbet havası insana çok iyi geliyor anlatmaya gerek bile kalmıyor bide ben çok sevmiyorum ilerde tepem atar anlatırım o zaman farklı 😂🤭
Bu0 Elisa0110 ayyy o mide bulantısı çok zor canım çok şükür bu ikinci hamileliğim hiç kusmaydı mide bulantısıydı bilmedim çok acıktığım zaman mide bulantım oluyo ondada yemek yiyorum hemen geçiyor🤣
Elisa0110 Bu0 aynen ilk başlarda ben hamile miyim hamilelik böyle mi oluyordu herkes herşey yiyor ben niye böyle oldum diye ağlıyordum 🤭🤭