ikiprensesannesi___ Elisa0110 az önce bir yarım saat uyuya kaldım uyandım bakalım yine ne zaman uyuyabilirim
papatyakokulugece Elisa0110 bekarken de uyuyamiyordum evlendim yine tık uyku Yok ama kocam her fırsatta uyuyor annesi uyku eğitimini çok güzel vermiş 😂
Bu0 Elisa0110 eğer karnımı doyurabilirsem uyuyacam ama bir türlü doymuyorum anlamadım gitti ekmeksiz yemek yediğim içinmi oluyo anlamadım ama yemicem artık bir şey birde başıma öyle bir ağrı saplandıki anlatamam uyusam geçecekte işte uyuyamıyorum 🤣
Elisa0110 ikiprensesannesi___ aman ne bileyim bir sürü duyguyu aynı anda yaşıyorum resmen mutluyum ama mutsuzum üzgünüm ama değilim karma karışık 🤭
Elisa0110 ikiprensesannesi___ oluyo işte oluyo bazen diyorum şu forumu iyi ki keşfetmişim iyi geliyor bana biliyor musun
Papatyam7134 Elisa0110 39+0 oldum bugün itibariyle belimde ince bir sızlama var belki doğum başlamışmıdır düşüncesindeyim 😂
SenaanurrNira Papatyam7134 Ay bende aynıyız resmen kendimi kontrol her an doğum ha başladı başlayacak diye
Elisa0110 Papatyam7134 valla bende daha doğurmadım sızı mı sancı mı bilemem ama teyakkuz da ol sen yine de 🥰
Elisa0110 papatyakokulugece aynı aynı şuan horluyor maşallah sorsan az önce bnm de uykum yok diyordu 🤭