vanilya_kokusu_ Kızlar aranızda kürek kemiği ağrısı çeken varmı Allah’ım sırtımin her iki yanı üst tarafı bazen öyle bir ağrıyor ki nefes aldırmıyor yutkunurken bile ağrıyor Allah’ım neyden kaynaklanıyor acaba midem yanıyor sürekli bu hamileliğim çok zor geçiyor 😞26 haftalık olacam
mucizem__ vanilya_kokusu_ sırt bel ağrısı benide mahvediyo diğer gebeliğim kusmayla geçti bunda rahat ederim dedim başta kanama sonra bel ağrısı feci durumdaym 34 haftalık olduk
dilaraacet vanilya_kokusu_ benimde bel kemiklerim sanki ortadan ikiye ayrılırcasına ağrıyor duşa girip belime sıcak su tutuyorum yarım saat biraz hafifliyor ve mide yanması ve ekşimesi bana da oluyor berbat bi durum soda için biraz rahatlatıyor soda sade
naz4646 vanilya_kokusu_ aynı şey şuan tek taraf kürek kemıgım Agrıyor yel girmiş gibi ölüyorum duz yatıyorum yıne gecmıyor 32 hafta😩
annekiz6141 Normal ama bebek büyüdükçe oluyor kemık ağrıları 🥺 benimde kasıklarım çok agrırdı kızımda ben berbat haldeydim ya yuruyemıyordum merdiven çıkamıyordum 2.ye hamileyim annem dıyor bunda daha ıyısın sanki ama bunda da asırı midem bulanıyor herşeyden ama 😞
vanilya_kokusu_ annekiz6141 çok zor ya benim bu sırt ağrım.mahfetti beni kemiklerimi sanki kırmışlar yemin ediyorum 😭
annekiz6141 vanilya_kokusu_ valla çok iyi anlıyorum sızı 🥺 az kalmıs ama ara da esınıze masaj yaptırın bıde sıcak su torbası da çok iyi gelıyor 🌸
vanilya_kokusu_ mucizem__ benimde kusma bitti dedim rahat ederim belki sırt ağrısı başladı sanki bıçakla vuruyorlar
yasahatiiice Benimde bel fıtığım var sanki böyle bastıkca belim yanıyor ağrıdan oturup kalkamıyorum bazen böyle olan var mı acaba
vanilya_kokusu_ yasahatiiice bel fıtığı çok zor annem kaç gündür yerde resmen 😓 geçmiyor hiç ağrısı resmen
Sedoss10 29+6 haftalık hamileyim . Sırtım, kaburgalarım çok fena ağrıyo , ben kızıma hamileyken böyle olmamıştım 🤔
iremiko_ Sedoss10 28+6 yım 2 gündür tan sırt ortasında bi ağrım var hareket ettikçe ve pozisyona göre artıyor mahvoldum tahmini ne kadar devam eder
_1453 Benım belım karnım cok agrıyo bıde üşüme mıde bulantısı var ılk gebelıgımde yasamadım hıc bu karın agrısı bel agrısı normal mı karnım 1 haftadır flan agrıyo 5 haftalık gebeyım bırsey olur mu ne yapmam lazım
vanilya_kokusu_ _1453 daha çok yeni senin benimde o zamanlar karnım regl ağrısı gibi ağrıyordu sürekli
vanilya_kokusu_ dilaraacet içiyorum kiz her gece süt içiyorum uyumadan önce 🤦🏻 midem sürekli rahatsız hiç bir şey anlamadım gitti ilk gebelikte daha rahattım oysa cinsiyet te aynı ikisinin kız 🥺
annekiz6141 vanilya_kokusu_ Eee boşuna annelerın ayaklarının altı cennetlık demıyolar 🥺🥺🥺 valla çok zor ben kolay hamılelık gecırdım dıyene de maşallah olsun ne dıyelım 🤷♀️
Btl0101 vanilya_kokusu_ 33 haftalığım o sırt ağrısından 1 aydır her akşam ağlıyorum neredeyse mahvediyor ama tek taraflı ağrı benimki her akşam eşim masaj yapıyordu sonra masaj aletinde buldum çözümü ağrıyınca yarım saat masaj yapıyorum rahatlıyorum sağ sağlim bitirelim inşallah 🤭🫠🥹🥰