Yagamin Saraylokumu Ay çok güldüm ve bu anlatımla birlikte doğumda ne yapılmalı kısmını öğrenirken ne yapılmamalı kısmını da öğrenmiş olduk 😂 Lavman yapıldı mı acaba ya onu merak ettim dürümden sonra doğum… 🫣😆
Yagamin Saraylokumu Ben de sırf ona utanırım ıkınamam diye doktora önceden sordum rutin olarak lavman yapıyorlarmış içim rahatladı 😂
Saraylokumu Yagamin Kız acaba ben mi anlamadım demek istediğini ? Yani ara sıra gelip parmaklarını her iki yere de sokuyorlar kontrol ediyorlardı
Yagamin Saraylokumu Yok o dediğin açıklık kontrolü bebeğim sadece vajinana iki parmak sokup kaç cm açıklığın olduğuna bakıyorlar sen onu makatında da hissetmiş olabilirsin benim dediğim şey makattan bir ilaç verip henüz açıklığın çok yokken bağırsaklarının boşaltılması işlemi
Saraylokumu Yagamin Kız hayır açıklık falan değil. Doğurduktan hemen sonra ara ara gelip baktılar tüm gün boyunca
Saraylokumu halefsu 4 ay önce doğum yaptım yeni yeni kendime geliyorum o yüzden gülerek anlattım 😁😁 Doğumdan hemen sonra yazsaydım bu kadar gülerek anlatamazdım 🤣
halefsu Saraylokumu amaa cidden hepsini okudum sanki bir rüyaymış gibi anlattın kız ben çok korktum sezeryan oldum dr zaren bu korkuyla doğuramaz bebeğe zarar demişti
Saraylokumu halefsu Valla ne yalan söyliyim kendimi övmek gibi olmasın ama gerçekten herkes normal doğuramaz. Acı eşiğinin yüksek olması lazım. Ben nasıl normal doğum yaptım hâla şoktayım 😁😁
Zhde Saraylokumu kız hatırladım şimdi postu ebe sana kızınca bende okuyunca kızmıştım niye kızdı kadına tüh fiye hsjsjsjsj🤣🤣bide gülmustum ölmüşüm gbi sustum diyince sen, ama çok güzel hikaye olmuş hızlı olmuş sürecin masallaah inşallah darısı bana yaa
Saraylokumu Zhde 😁😁 Kız ben hergün Meryem suresi dinledim belki onun etkisidir 😄 Senin de doğumun yakın inşAllah seninki de böyle hıphızlı olur biter sağlıkla doğar bebiş 🥰 Korkma bir şekilde öyle ya da böyle fırtlıyorlar vücuttan 😂😂😂
Zhde Saraylokumu ay inşallah ya rabbim kolay yerden geçirsin bir avazda inşallah, bende dinliyorum sürekli
Bebek10 Saraylokumu çok güldüm sanki karşımda biri anlatıyor gibi okudum 🤣🤣 bebişinizle sağlıklı günleriniz olsun ❤️