Bir an da içimden geldi bende doğum hikayemi yazmak istedim 🤣 ehem ehem başlıyorum 😁 Bir sabah saat 8 civarlarında bir sızıntı ile uyandım. Bir baktım altıma yapmışım gibi ıslanmışım. Tuvalete gittim. İdrarımı yaptım o sırada bacaklarımdan aşağı sular sızmaya akmaya devam ediyordu. Eşimi aradım. Suyum geldi eve gel aşkım dedim. O sırada duşa girdim sonra dünden kalan tavuk dönerimi yedim 🤣🤣 Suyum ara ara gelmeye devam ediyordu. Hemen depend taktım. Hazırlandım eşimin gelmesini bekledim. O sırada da sancılarım yavaş yavaş gelmeye başladı. 5 dakika da bir geliyordu. Geldikçe yere çömelip geçmesini bekledim. Ama şaka gibi yani harbiden tam 5 dakika da bir geliyordu 🤣 Neyse kızlar eşim geldi. Çantaları aldık hastaneye doğru gittik. Sancım vardı ama ilk başta dayanabilecek kadardı. Bir tuvalete gideyim dedim. Gidince hafif kanla beraber nişanımsı birşey de geldi. Nstye bağladılar falan filan. Buraları hızlı geçiyorum. Sonra doktorun yanına gittim alttan muane edildi açıklığım 3 cm idi. Doktor elini daldırınca yine su boşaldı içimden. Neyse odadan çıkardı beni kapıda bekletti. Kız bu sancılar artık dayanılmayacak bir hâl aldı. Sancı geldikçe ben Allahım yardım et diye sandalyeye tutuna tutuna ağlıyorum. Sancı geldikçe of diyorum sancı geçtikçe oh diyorum. Neyse beni yeniden alttan muane için çağırdılar kontrol edip yeniden odadan çıkardılar. Ben orada ağlarken benimle beraber doğumu başlamış 1-2 kız daha vardı onlarda ağlıyordu inleyerek. Yani acayip psikolojim bozuldu. Ordaki güvenliğe dedim ki eşim veya annem yanıma gelsinler. Olmaz dediler. Beni onların yanına götürdüler. Tekerlikli sandalyeye oturttular. Bu arada sancılar 2 dakikaya bir düştü. Ben hastanenin ortasında yalvar yakar ağlıyorum ama nasıl ağlıyorum. Ömrümde böyle sancı görmedim. Eşim beni o halde görünce o da ağladı. Bu kıza kimse bakmıyor mu ne hale geldi diye güvenliğe kızdı. Meğerse yer yokmuş diye beni bekletiyorlarmış. Neyse içeriye doktorun olduğu yere aldılar beni bekledim biraz. Sancılar artık çok şiddetlendi. Ben sinirlendim. Yeter artık dayanamıyorum birisi bana yardım etsin diye bağırdım. ( yani normalde naif bir kızımdır ama o sancı bambaşka kızlar 🤣 ) Sonra doktor çağırdı gel tekrar bakalım diye. Açıklık 7 cm olmuştu. Beni yukarı doğumhaneye çıkarttılar. Orada da alttan muane edildim tekrar. Doktora dedim ki ben yapamıcam dayanamıyorum beni bayıltıp sezeryana alın 🤣🤣 öyle bir şansımız yok şuan normal doğum yapacaksın herşey ona göre ilerliyor dedi. Sonra bir kadın geldi soyunmama yardım etti acele acele. Ben dedim ki abla çok korkuyorum. Korkma dedi 🤣🤣 Neyse doğumhaneye alındım. Doğum pozisyonundayım. Ebe geldi. Şimdi kendini zorla kakanı yap dedi. Bende yapmaya çalıştım. Ama olmadı. Ben yapamıcam beni sezeryana alın dedim yine 😁😁 Olmaz burdan dönemezsin sen bu çocuğu doğuracaksın dedi. Ben ıkınma harici herşeyi yaptım. Çok bağırdım yani o kattaki herkes duymuştur sesimi eminim. ( Doğum yapmamış olanlar korkmayın. Bir yerim yırtılacak gibi bağırmak tamamen benim huysuzluğumla alakalı birşeydi. Sakın olsaydım o kadar bağırmazdım ). Ben öyle böyle değil baya bağırıyorum. Ebe de bana bağırdı bağırma diye 😁 Bende dedim ki ordan konuşmak kolay canım acıyor 🤣🤣 o da dedi ki acıcak tabi içinden insan çıkıyor 😁 Bende doğru haklısın dedim 🤣 Neyse kızlar ben sonra çok bağırdığımı farkettim. Birkaç saniye ölmüşüm gibi sustum. Derinnn nefes aldım hoopp bebeğimin ağlama sesini duydum 🥲 Ebeye dedim ki şimdi benim tüm günahlar gitti mi 🤣 Senin gitti benim de gitti emin ol dedi 😁 Bende haklısın çok bağırdım dimi dedim 🤣🤣 Kızlar sabah 8 de suyum geldi öğlen doğurdum. Doğum pozisyonuna gelince de yarım saat de falan doğurdum. Ufacık bir kesi atıldı. Yoksa yırtılma olurmuş falan. Şimdi bebeğim 4 aylık oldu. Dünyalar tatlısı 🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu arada plesantanın çıkarılış anı da çok rahatlatıcıydı 🤣 Yağ gibi kaydı içimden