23 gün sonra
Doğum yapmadım ama batmanlıyım 😍
Bozslanomur memnunsunuz o saman müdahalesi ameliyatından hastahaneden benim de Doğum yaklaştı ister istemez tedirginim tanışmak eğer anlaşabilirsek tahir beyde Doğum yaparım belki diye kontrole gittim ama çok emin olamadım ondan soruyorum
    Rabiapnr valla cnm bn mardinde midyatta yasıyorum eşimin mslegi grregi burdada özel hastne olmadgı icin hemen hemen bütün askerler ve esleri orya batmana gidiyoruz bnde dahil:) cok iyi bi doktor mesla 1 sene olucak nerdyse dogum yapalı hala unutmadı adam burdan giden arkadaslara dlan soruyomus hep smdi bu bebektede ona başlıyorum ztn bu ayın 15 inde gidicem :) dikiş izim hic yok ve ck motive bi doktor benm midytta suyum geldi burya 1saat sürüo orası eşim aramış tmm demiş ben amlythaneyi küvezi hepsni hallediyorum sen bey çaktırma cansya demiş iyi konus sakin knus bebek küveze gireblir bsy yansıtma falan filan demiş bnm hcbsyden haberim yk tabi eşimle berbr halletmişler gittim baktı flan baya dakinleştirdi git smdi dedi hazırlan brazdan bebegini görüceksin anne olucaksın dedi :) dikişlerimin izi hemen hemen yok deneblir belden uyusturuyolar o an soru sordgnda sana cvp verio yani bilmiorm mükemmel bi adam gerçekten ben cok çok çok memnunum:) ama hastnde mutlka öncden odayı knus benm apar topar oldgu icin tek kişilik oda bulamamıstık bi kadında vardı iki kişilikti içerisi adam doluydu biraz o knuda zorlanmıstım :( oda bi skıntı dgl ztn halledileblir bsy. Umarım yeterli olmuştur 🙏🏻🥰😂
      Bozslanomur normal doğuma kendısı giriyor mu ? İlave ücret alıyor mu bir de odalar tek kişilik mı k bakmayın çok soru sordum ben de oraya gitmeyi düşünüyorum
      Nesli3310 ay cnm ben okudum cvpta yazdm sanıyorm cocuktan unutmusum k bakma:) bn sezryan oldm cnm o yüsten blmiorm ama giryordur byk ihtmal bebgi cıkartır geri gider yda rica edersin gelir öyleki iyi ve anlayıslı bi doktor :) odaları tekte çiftte var ansızın dguma gidersen hangisi boşsa sansına artık cnm benm kızımda acil doguma aldılar yoktu malsf tek kişilk sabahına boşa cıkıcaktı bende öglenine cıktm hastnden ztn çiftte kaldm mecbur
        Akaykader medikalde turkan hanimda dogum yaptim normal dogumu cok destekleyen bir doktor ve cok tatli☺ama malesef sezeryan oldum☺
        Nesli3310 evet cnm bn aksam 5.30 dogurdm sabahına aldılar işitme testi için eşim götürdü çok şükür geçti geri getirdi ekstra bi ücret falanda almıyolar