2bebekannesiiiii Seyma190623 sizinde bi anda fazla almış aynı benim gibi . Bu haftaya kadar hep normal ilerliyorduk umarım düzene girer 😕
Seyma190623 2bebekannesiiiii umarım ya sezsryan olcağımı bilsem dertt etmezdim çünkü sağlıklı beslenşyom az çok bu kadar kilo almasını ona baglıyorum ama normal düsünüyom ilk doğum olduğu için
2bebekannesiiiii Bsrasmssk öylemi , doğana kadar dikkat edicez o zaman . vaktinde sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah 🤲
anneoluyorummm103 2bebekannesiiiii bende gebelik şekeri var son haftalarda çok dikkat etmedim canımın çektiğini yedim ondan oldu doktorumda normalde çok takıntılıydı kiloma ve bebeğin karın çevresine ama bu sefer bir şey demedi 😅
2bebekannesiiiii anneoluyorummm103 insan tutamıyor kendini canı herşey istiyor gerçekten son haftalar zormuş . Sizinde birşey kalmamış bebeğinize kavuşmaya 🙏☺️
anneoluyorummm103 2bebekannesiiiii aynen öyle iştah birden açılıyor neyse ki bitti sabah bebişime kavuşucam inşallah 🥹🙏
2bebekannesiiiii Seyma190623 ilk doğumumda 3500kg normal olmuştu çok zorlandım şimdi sezeryan istedim bende direk . Sizin de inşallah rahat ve istediğiniz gibi geçer doğumunuz herkesin doğumu farklı sonuçta 🙏☺️
anneoluyorummm103 Yazmelegi_ merhaba evet doğum yaptım şu an hastanedeyim. Epiduralle sezaryen oldum korktuğum kadar kötü değildi. Tabi sonrası ağrısı biraz zor geçiyor ama geçecek inşallah bebişi görünce tüm endişem geçiyor 🥹🥰
2bebekannesiiiii anneoluyorummm103 gözünüz aydın epidural spinalden dahamı konforluydu bende epidural istiyorum . Spinalle bacaklarım hareketsiz kalsın istemiyorum uzun süre
anneoluyorummm103 Yazmelegi_ inşallah geçer bebeğim emmiyor ya da sütüm yok emmedikçe stres yapıyorum yetersiz hissediyorum kendimi
anneoluyorummm103 2bebekannesiiiii spinal olmadım hiç ama epidural çok rahattı benim için sadece ilacı alınca bir mide bulantım oldu onun içinde ilaç verildi iyice rahatladım. Bebek 3 dakikada doğdu zaten bebek eşimle odaya gönderildi bende gözlerimi kapayıp dikilmeyi bekledim ama hiç ağrı acı sızım olmadı baş ağrısı falan da olmadı çok şükür
Yazmelegi_ anneoluyorummm103 stres yapmayin stres yaptıkça daha da gider gelmez sütünüz. Size suan moral lazım
2bebekannesiiiii anneoluyorummm103 Çok şükür gözünüz aydın tekrardan sağlıkla büyütün kısa süredede sütünüz gelir inşallah 🤲🙏
ilayda1616 Şuan 37 haftalığım ben dün kontrolüm vardı oğlum 2700 olmuş önemli olan kilosu değil inanın 2 kilo da normal 3 kilo da önemli olan ciğerlerinin gelişmesi sağlığının yerinde olması
2bebekannesiiiii ilayda1616 evet bende 38 i geçsem diye gün sayıyorum ciğerleri 38 den sonra gelişiyormuş diyorlar