Htcmommyy2125 hfhfh tatvan devlet hastanesinde Hilal ergin var çok ilgili konuşkan birisi. Bitlis devlet hastanesinde de Deniz dereci delibaş var. Oda çok ilgili. ikisinden birine gidiyorum randevu buldukça.
bebek135 hfhfh yoğunluğu bilmiyorum ama gerçekten ilgili ve alakalı bir doktor sorduğunuz her soruya cevap veriyor bebeğinizi kontrol ederken ultrasonda detaylı bilgi veriyor
gizemalp7 Merhaba Tatvan da rahvada serhat hoca vardı çok ilgili bir doktor bende onda normal doğum yaptım herşey yolunda güzel geçti inşallah sizinde güzel geçer sağlıkla kavuşun🌸
bebek135 hfhfh en son 1 ay önce gitmiştim kontrole verilmişti söylenmeniz lazım birde ultrason kağıdı alabilirmiyim diye unutabiliyor doktorlar
gnsb Can hastanesinde maşallah zorlu var çok iyi ilgili güler yüzlü bir doktor 5 yıl önce hamileliğim boyunca gittim doğumu da ona oldum çok çok iyi
aysegul_0101 Htcmommyy2125 merhaba Tuğçe hanıma gittiniz mi acaba bende ilk muayene için ondan randevu alım da
Htcmommyy2125 aysegul_0101 gittim son saatlere denk gelmişti ayak üstü gibi davrandı ama çok memnun olanlarda var. Orda hilal hanımı tavsiye ederim çok şeker birisi 😊