Fatma_furkan1996 ikiprensesannesi___ ilk çocukta böyle birşey yaşamadım canım ama şuan ne sağıma ne soluma yatamıyorum sürekli batıyor çünkü eziyormuşum gibi geliyor bana da ve hareketlerini çok şiddetli hissediyorum
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 evet ya ben şiddetli hissetmiyorum ama balık gibi kayıyo sanki 😁
Fatma_furkan1996 ikiprensesannesi___ ve bu yüzden dolayı çok midem ağrıyor şuan adet sancısı gibi bir ağrım var normal mi bilmiyorum sürekli ağrı giriyor kalçama belime sağ tarafım da çok ağrıyor böbrek gibi sanki ama anlamadım bir türlü 😕
hilal858_ ikiprensesannesi___ 30+6 olduk artık ama bu hafta ne terafima yatarsam o tarafa geçiyor kendileri😅 yanlarımda gezio mu yoksa açmaya mı çalıyor belli değil 😅 acı yok ama huylandiriyor
ikiprensesannesi___ Fatma_furkan1996 maşallah sanırım artık bu haftalardan itibaren o ağrılar normal bende de adet ağrıları gibi oluyor arada ama kısa sürüyor geçiyor
Fatma_furkan1996 ikiprensesannesi___ karnım belim kasıklarım sürekli ağrıyor canım normal artık ama bakalım hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Quen_14 ikiprensesannesi___ ya bende 34+1 haftalığım devamlı sağ tarafıma vurup duruyor böbreğime vurduğunu hissediyorum vuruyor olmasının ağrısından yatamıyorum ayrıca son aylarda sağa değil sol tarafa yatmak bebeğe giden kan akışı için daha faydalı ama benim böbreği nası kurtarsak
Fatma_furkan1996 Quen_14 şuan o böbrek ağrısı bende de var canım sağ tarafım evet sol tarafa yatmak gerekiyor kan akışından dolayı ama tabi gece muhakkak dönüyoruz
ikiprensesannesi___ Quen_14 sürekli aynı tarafa yatmak imkansız malesef ben de sola yatim diyorum ama illa sağ tarafımın üstünde uyuya kalmış oluyorum böbrekler az daha sabredecek bir kaç haftaya meydan kendisine kalacak 😁😊
Quen_14 Fatma_furkan1996 böbreğe vuruyor demi direk böyle böbreğini hissediyosun daha önce hiç böbreğimi hissetmemiştim 🥲