ikiprensesannesi___ Sağ tarafıma yatınca bebeğimi eziyormuşum hissi sâdece bende mi var 😂🤣sağ tarafıma dokununca bebek orda kafasımıdır , poposumudur yada başka şeyi mi hissediyorum elime geliyor normal mi😅😂sanki diğerlerinde böyle değildi ya yada ben hatırlamıyorum
anneoluyorummm103 ikiprensesannesi___ aynı his bende de oluyor benimkinin kafası sağ tarafta ve sağıma yatınca sanki bebek orada ve midemin altında toplanıyor gibi oluyor 🥲🥹
kartanesi___ ikiprensesannesi___ ay benim de öyleydi ya geçenlerde sol tarafımdaydı soluma yatınca altımda kalmış gibi hareket ediyordu son günlerde de sağıma geçmiş gibi sağıma yatınca öyle oluyor eziyor muyum acaba diyorum😂
Havin49_ ikiprensesannesi___ benim oğlum sağ taraftaydı ve hep basık oluyordu o tarafa yatınca dola yatardım şuan sola da yatsam sağa da yatsam ikisi de sıkılıyor ayrı stres oluyorum 😀😀
ikiprensesannesi___ Havin49_ maşallah yaa😍onların hareketi nasıl oluyor acaba hep merak etmişimdir 🥰😁
Havin49_ ikiprensesannesi___ Valla hiç durmuyorlar biri sağdan biri soldan vuruyor bazen diyoeum şimdi içim çıkacak çok değişik bi duygu😻
mavi123_ ikiprensesannesi___ ben göbeğime hiç dokunamıyorum tuhaf oluyorum zaten orta kısmı uyuşuk gibi ama bende sağa sola yatınca orda pıt pıt hareketler oluyor acaba eli kolu ayağımı altımda kaldı çekmeyemi çalışıyor acaba diye tedirgin oluyorum sürekli yön değiştiriyorum 🤦🏼♀️😅