zeynepkazgann Özel hastaneye gidiyordum ama doğumu devlette düşünüyorum çünkü sezeryan istiyorum, genel anestezi istiyorum ama yaparlar mı bilmiyorum yaparlarsa bile anesteziden korkuyorum offf napcam ben
twobabymomm zeynepkazgann devlet isteğe bağlı sezeryan yapmıyor ki hele genel anestezi hiç yapmaz tansiyondan erken aldılar bebeğimi normal doğum yaptırdılar suni sanci ile
Htcmommyy2125 zeynepkazgann herkesin doğum şeklini dinlemeyin. Pozitif doğum hikayelerini okuyun sadece. Korkmayın inşallah kolayca olur doğumunuz 🌺
desertbird zeynepkazgann devlet senin isteğine bağlı hareket etmiyor mecbur kalmadığı sürece sezaryen doğuma almıyor maalesef :(
mavi123_ zeynepkazgann ben ilk gebelipimde hiç korkum yoktu kolay geçti ama bu sefer nedense çok korkuyorum 🤦🏼♀️ o iğneyi yaparken kesip biçerken 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
vanilya_kokusu_ zeynepkazgann benimde panik atagim var Allah’ım ilk doğumum sezeryan di devlete düşün ameliyat anında panik atak geçirdim vermediler narkoz beni sakinleştirmeye çalıştılar merak etme Allah gerçekten çok yardım ediyor şuan ikinciye hamileyim 26 haftalık oldum olacam çok çok korkuyorum spinal istemiyorum ama genelden de korkuyorum
twobabymomm zeynepkazgann yaparsın korkma kendine güven bende de vardı ona rağmen normal doğum oldu ama konuşursun ona göre yardımcı olurlar illaki
zeynepkazgann vanilya_kokusu_ bende aynı hem genelden korkuyorum hem normalden hem spinalden komple korkuyorum nasıl yapcam ne yapcam bilmiyorum uykularım kaçtı yemin ederim
vanilya_kokusu_ zeynepkazgann evet 😂😂bak sinirden gülüyorum ya geri.kalkmasam diye spinla de de ya panik atak geçirsem diye korkuyorum içimde bırakacam.cocugu sanırım
zeynepkazgann Ggllssmm ben narkozdan da çok korkuyorum panik atağım da burun ameiyatına girince narkoz yiyip kalkamam diye kafama kodladım ondan sonra başladı zaten 9 senedir de çekiyorum iyaç dahi kullanıyorum hamileyken yine narkoz olcak diye korkuyorum spinal olursa da o an naparım diye korkuyorum