Deletedmom231 Tekinnn Rabbim olmayanlara da versin🙏 Dualarımız seninle inşallah gönlünce olur herşey🙏
Tekinnn Merve6475 ay olcak inşallah ya moralimi yüksek tutuyorum. 4 tane yumurtam büyüdü 17 17.5 18 20 Birisi tutar herslde demi 😂😂
Merve6475 Tekinnn 4 tane iyi tabi kuzum büyüklükte iyi bence hadi inşallah ya günler geçmez simdi bize :)
Tekinnn Merve6475 ohss durumu oldum galiba. Karnım şişti ağrılar başladı. Doktor buna hazırlıklı ol demişti. Ama ikizde olabilir dua et Tek olsun demişti ☺️🙈
Merve6475 Tekinnn benimde öyleydi karnım hala şiş 😬 kasıklarda batma tarzı Ağrı da var ay olsun da ikiz olsun 🙈
Tekinnn Merve6475 benim de aynı ağrılar. Eşim ikizi çok istiyor inşallah olur diyo ☺️ Senin kaç gün kaldı test yapmaya
Merve6475 Tekinnn inşallah 🙏🙏 bugün 00.00 itibariyle 6. Günüm oldu 12.gün kan vermeyi düşünüyorum sen ne zaman düşünüyorsun
Aslhan Tekinnn inşallah canim geçmiş olsun saglikli hayırlı evlat nasip etsin inşallah sana ve isteyen herkese
elifatma1234 Merve6475 benim eşimde sayı ve hareketlilik biraz düşük çıktı. Doktor mikroçipli aşılama yapacak. En iyi spermler secılecekmıs. Bende de pko var. Baskada sorunumuz yok.
Merve6475 elifatma1234 bende sıkıntı yokta eşimde harekette sıkıntı var sayı iyi.bencede onu dene hayırlısıyla tutar insallah ne zaman yapacak aşılamayı
nurkya elifatma1234 merhaba hamile kaldınızmı aşılamayla acaba kusura bakmayın soruyorum 🙏🙏🙏 bizimde aynı sorunlarımız var çünkü
elifatma1234 Merve6475 dün adetimin 3. Günüydü, karından iğnelere basladım. Bi hafta sonra yumurtalarıma bakılacak, ondan sonra karar verılcek sanırım aşılama ne zaman yapılacagına