Nazl1234 Merve6475 insallah kuzum insallah olumlu sonuc alirsin senn kacinci gun tes gunune ne kadar var
Merve6475 Nazl1234 inşallah. Canım ya 5.günüm bugün benim 12. Günde kan baktırayım diyorum sence? Birde 10.gün şu hassas idrar testlerinden alsam çıkar mı
Nazl1234 Merve6475 bence idrar testi yapma kuzum cunku catlatma ignesinin etkisi 10 gun sonra atiliyor vucuttan icinde beta hcg oldugu icin yaniltabiliyo direk kan testi yaptir bence ben oyle yaptim
Merve6475 Tekinnn korkma hiç normal cünkü geçer de bugün progestan verdimi sanada yada jel veriyomuş heralde
Tekinnn Merve6475 gerek duymadı kullanma dedi. Bende yazsanız falan dedim her hastaya yazmıyoruz sana suanlık gerek yok dedi
Merve6475 Tekinnn ya onu hic bilmiyorum bende sıkıntı yoktu eşimde var sıkıntı spermlerinde harekette azlık mevcut sizde sıkıntı ne canım
elifatma1234 Merve6475 benim eşimde sayı ve hareketlilik biraz düşük çıktı. Doktor mikroçipli aşılama yapacak. En iyi spermler secılecekmıs. Bende de pko var. Baskada sorunumuz yok.
Merve6475 Tekinnn stres cok önemli dediler kafaya takmayın normal hayatına devam et dediler diğer türlü zaman gecmiyo zaten aynı zamanda hemşireyim kadın dogum servisinde bi sürü şeyi bilmeme rağmen söz konusu kendim olunca cahilleşiyorum 😥
Tekinnn Merve6475 ben de Prof oldum resmen ☺️ Kadın Doğum uzmanı olacağım yakında her detay her şeyi ince ince biliyorum