mercanne @Tomriscvn bugün gittim bende canım :) 12+0 diye bilşyordum 12+2 dedi :) ama bacaklarını katlamış bağdaş kurmuş asla göstermedi. Serap hocada tahmin de bulunmadı. Uğraştı ama yok bana mısın demedi çok merak ediyordum… bir sonraki aya kaldı
Tomriscvn mercanne Yaa olsun zaten kesin söylemiyor 1 hafta var aramızda hangi vitaminleri verdi sana canım 🥰
Sarpatesinannesi Tomriscvn 12+5 te kız haftaya netleşir dedi bacak arası bomboştu bı gittim 13+5 erkekmiş 😄 olabiliyor yani
mercanne Tomriscvn evet aynısı muhtemelen 😊 ne zaman çağırdı tekrar? Bende ikili tarama için kan verdim bakalım inşallah temiz gelir sonuçlarımız
Tomriscvn mercanne 1 ay sonrası için çağırdı canım bende öyle yarın mesaj atıcam doktora tarama sonucu için birde detaylıyı nerde yaptırmayı düşünüyorsun ordamı yine
mercanne Tomriscvn ben paket almadım ama en başta dahil değil demişlerdi avantaj sağladıklarını da sanmıyorum. Neden bu kadar pahalı ya ;(
helin2 Tomriscvn bana 13.4 de %90 koz dedi ama psiklojikmen belirtilermden dolayı erkek hissediyorm ultrasonuma bakan çok kişide erkek diyor 30nda gidince 15.5 olacam inş netleşirr😊
CrushMom 11+5 ve 12+5te kız dedi 16da değişmedi cihaz iyi ve özel hastahaneyse genelde aynı kalıyor. 11de yine değişiyorda artık senin 13 olmuş bence kızdır :)
mercanne Tomriscvn evet canım benim de temiz çıktı çok şükür :) şimdi benden açtığın yeni sekme detaylı ultrason onu ne yapacağımı düşünüyorum