Melike3506 Tomriscvn bana kesin demelerine rağmen içime sinmiyor detaylı bekliyorum detaylıda da erkek derlerse tamamdır 😂
makbule2025 Tomriscvn ederim elbette sizde bilgilendirin bende çok merak ediyorum ilk kızımı da net 16. Haftada öğrenmiştim ondan önce doktorum tahminde bulunmak istemedi şimdi başka bir doktora gittim bakalım çok heyecanlı ☺️☺️
Melike3506 Tomriscvn en iyisi detaylıyı beklemek, benim doktor bacak arasından dolayı erkek dedi ama bebeğin arkası dönüktü hep önden hiç göremedik daha
erikarpuz Tomriscvn begenmenize çok sevindim ben kitabı bitiremeden bebegim doğdu şimdi hiç okuyamıyorum 😂 size iyi okumalar 🍀
Tomriscvn Melike3506 Benim doktorumda baya oynattı bebişi göstercekmi bakalım dedi sonra tahminde bulunuyorum hazırmısınız dedi %60 kız dedi ama birdaki ay kesin söylerim dedi 🤣
Tomriscvn mercanne 2li tarama cuma çıkıcak canım kanlarımda iyi çıktı sadece idrar yolu enfeksyonu çıktı onun içinde tek içimlik antibiyotik yazdı birde takviye ve d vitamini verdi
Zeynepefem Tomriscvn aksine erkek daha nadir değişiyor kizda degisim daha fazla oluyor bir daha ki kontrolu bekleyjn. Cevremde 3 kişiye kesjn kizz denilip ilerleyen haftalarda aa erkekmiş dendi 😄
Bykessra Tomriscvn Benim değişmedi 12. Haftadan beri kız dendi sonra kesinleşti ama çok değişen var gibi zaten erken haftalarda değişme ihtimali hep oluyor 16 -18 de net öğrenirsiniz Allah gönlünüze göre versin inşallah
Serfiraz Tomriscvn benim domtorum da bu haftada tahmin yapmıştı. Kemik yapisindan falan tahmin etmisti. Ama dedi bacak arasini görmedim sadece bir tahmin alisveris yapma dedi. Sonraki gittigimde degismisti. Bu sefer kesin dedi degismez dedi.
saturn0908 Tomriscvn evet tabiki öyle de aylardır kızım diye seviyorum oğluşumu bana alınmamıştır inşallah 🤣