birthecene Htc4345 kaç haftalıksın canım benimki de kız hiç tekme görmedim anca sürtünüyor öyle 19.haftadayım
Htc4345 birthecene doğdu bnm kız ya ama sağolsun hamileligimi mumla aratıyor şuan 😀bn öylee son haftalarda bile öyle bir gün öyle hissediyordum bir iki hafif belirli belirsiz tek tük çok sakindi baya karnımda
Asyaalin sunbloom123 her bebek farklı oluyor ilk kızım çok sakindi karnımda hareketlerini hissetmek için tatlı yer yatardım falan doğduğundada hep sakin bi bebekti şimdiki içerde27. Haftadan beri nevrimi döndürüyo resmen ne çıkıcak merak ediyorum😄
bsr_1905 sunbloom123 başkalarının bebekleriyle kıyaslama herkesinki kendine göre farklı bende 6. Aya döndüm yeni öyle çok aktif hareketi yok yattığımda falan anca hissediyorum çoğunlukla gün içindede çok nadir hissediyorum
bsr_1905 bsr_1905 geçenlerde hiç sesi soluğu çıkmıyordu elimle dürttü biraz tık ediverdi mutlu oldum:)
sunbloom123 bsr_1905 ya kıyaslama gibi değil aslında ama hani bende sonuçta hareket bekliyorum bir sorunmu var diye düşünüyo insan maalesef
minikari sunbloom123 evet yolun sonu daha zormuş bir an önce kucağıma almak istiyorum bi yandan da doğum sürecinden korkuyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sıhhatli kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 💘
sunbloom123 minikari şimdide şeker düşüklüğüyle uğraşıyorum valla sağlıkla alalım kıcağımıza bebişlerimizi inşallah 🤲🌸
gunelozturkq sunbloom123 o zaman normaldir canım endişelenme bende hala bu haftalara rağmen kıpırtı gibi hissediyorum doktorum önemli olan hissetmen dedi