• Sağlık
  • Kızlar bir bakar mısınız ?😔

Kızlar 24 haftalık hamileyim son 1 haftaya yakın bacak aramda ağrı var belime ve kalcama doğru yayılan. Bazen sağ kasığımada vuruyor. Yürümekte zorluk cekiyorum :( acaba doktoruma mesaj atıp muayeneye mi gitsem erken Doğum belirtisi mi bu yada bebeğime mi birşey oldu bilmiyorum kanamam vs yok çok endişeleniyorum😥
    Yusra01 magnezyum eksikliği olabilir doktoruna mutlaka söyle hemen başla ki etkisi olsun merak etme hemen hemen herkeste görülüyor 😇
      Gulcag ama hiç birşey yapamıyorum oturamıyorum dahil hareket ederken belim bacak aram çok ağrıyo bu kadar şiddetli olması normal mi 😞
        Yusra01 normal tabi kuzum belli ki magnezyum eksikliği var mutlaka şöyle doktoruna 😔 kraplar başlamadan 😔
        Yusra01 kesinlikle magnezyum ve kalsıyum eksikliği 😊aynı şekilde benimde oluyordu gece hatta daha fazla oluyprdu ağlayacak gibi oluyordum ama ilaçlara başladım birkaç gün sonra geçti canım 😊
        Birde kızlar son olarak karnımın sağ tarafı daha şiş sol tarafından bebek orada olduğu için mi 👀 şu iki gündür oraya yerleşti resmen
          Yusra01 evet bebek orda oldugu icindir doger sorunun cvbi belki enfeksiyobda olabilir cunku bende enfeksiyon var ve dedin sikayetler de var bi an once bi konturol iste cunku enfeksiyonda buyuk sikinti