Ssraa Tugceecikk oh bizim ortada pipi bile var isim yok 😂😂 bu gidişle evlat doğduktan donra koyulacak😂😂
Tugceecikk Ssraa haha ilk önce bebek diye seversiniz 😅 bir ömür taşıyacak hemen karar verilmyr normal bence
MinnakBebegim Ssraa guzel isim ahu Bende kizimin adini Nur koydum ama simdiki hamileliyim ne bilmiyorum cinsiyeti gostermiyo ufaklik keci inadi var😂😂😂😂
deletedmom832 DlstM eylülden artık tiksindimmm🤮hevesinde anlamı güzel değil🤔daha güzel isimler bulabilirsin bence🙄mila çok hoşuma gidiyor her dilde anlamı çok güzel ve bi çok dilde karşılığı var 🌸
DlstM Tek isim koymak istyrz bakalm sağlıklı olsnlarda inşAllah🙏🏻🙏🏻 Eylül favori şimdilik belisi de şimdi gördm arkadaşımz liste atmış çok güzl isimlee var belisde güzel gldi bade de güzl aslında ya bade ya eylül olcak Eylül Bade olur mu 😂😂
Tugceecikk DlstM bade farsça şarap demek kuzum ya dinen uygun değil pek senin kararında yinede söylemek istedim
Ssraa Tugceecikk diyorsunuz ama siz direk masal koymuşsunuz daha kese yok ortada😂😂😂😂 Benim kafamda var da net isimler. Maaaalum çevre🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
MinnakBebegim DlstM benim bi kizim var 1 yas 5aylik ismi Nur❤simdiki hamileliyim cinsiyet ne hala beli deil cunki gostermiyo inatci keci erkek olirsa Ali olucak kiz olursa dusunmedim daha kiza😔😔😔
Tugceecikk Ssraa aynenn aslında olay içine sinmesi karar verince evet işte bu diyosun hiç vazgeçmyosn inş evet bu dediğin ismi duyunca bebişin tekme atar 😁 ismini kendi seçer 😁
Ssraa DlstM valla ilk ism kayınbabamın adı olunca, İki isimli olmalı net😂 onun yanında ismini kullanamam. Bir de ailede aynı isim ve soyisimden iki tane olması değişik olur