Karansalhareketlerbunlar DlstM nefes ve eylül artık 🤮 Heves'te ne bileyim, cinsiyetçi tiplerin kötüye yoracağını sanıyorum. En iyisi başka bir isim bulmak 😂😂
Ssraa Heves🙄 çok tuhaf geldi ileride art niyetle kullanılmaya müsait bir isim. Ben de geçen haziran duydum o da tuhaf geldi yani ay isimleri. Geriye nefes kalıyor😂 aslında üçünden de pek hoşlanmadım nefes de çoğaldı bu sıra sanırsam diziden dolayı. Ben de nasıl yorum yaptıysam ne dediğim belli değil😂 gönlündekini koy gitsin🌸
Ssraa DlstM https://hizliresim.com/p/yukle şöyle bir listem vardı benim başından kalma. Bizimki oğluş olunca kaldı bunlar 😂 bi bak bakalım hoşuna giden olur belki☺️
Tugceecikk Heves anlamı olarak hoş değil onu kesin ele bence belki başka isimlerde blursun daha zamanın varsa 🌸
Tugceecikk DlstM sen seçenekleri bollaştır gönlünden geçeni koy tabide burası elemeye yardımcı oluyor gibi ☺️
DlstM Ssraa 👍🏻😂Alya güzrl ama beğrnmiyo çevrmedekiler de bnm fikrim önmli tabikii süper miş ama teşekkürler cnmm
Tugceecikk Kuzum baktım listene bende lina liya çok beğeniyorum birde kız olursa kesin masal koyucaz o kesin bizde :) daha keseyi görmedm isim hazır öyle manyağız 😅
Ssraa Tugceecikk oh bizim ortada pipi bile var isim yok 😂😂 bu gidişle evlat doğduktan donra koyulacak😂😂