Aydan95 penbe_karisi ya zaman ne cabuk geciyor. Daha gun gibi hatirliyorum bura yazmisdiniz test yaptim hamileyim diye🥹
penbe_karisi Superisibeyza bende 24 ten sonra yavaş yavaş başladı ama net olarak 26 dan sonraa baya zorlaştı
borulcem penbe_karisi zaman hızlıca aksın isterken aynı zaman da da son zamanlarımızın keyfini çıkarmaya çalışıyorum annelik başlı başına zor bir şey Rabbim tüm analara yardım etsin
gamze6p @penbe_karisi ay bacım bende aynı sırt ağrısndan bel ağrısından öleceğim gece sağdan sola dönemiyorum neredeyse çok sıkıntı ya 🥲
elllaaaa penbe_karisi bende durum aynı günde bir kez Magnezyum alıyorum ama geceleri uyuyamıyorum iç bacak ağrıları kalça bel ağrıları hepsi var
elllaaaa penbe_karisi ben de durum aynı özellikle uzandığımda kemik ağrılarım çok oluyor dönemeyecek kadar bu hafta bu kadar arttı
elllaaaa penbe_karisi ilk hamileliğimde bu kadar ağrım yoktu uyku tutmuyor ikide uyuyorum 4 te uyanıyorum 7 de dalıyorum 8 de uyanıyorum sanki hiç uyumuyorum doğuma kadar böyle sürerse baya yıpranacas
Aysima51 Bugün de sol bacak üst kısım damarım seğirmeye başladı ay sürekli bişiler çıkıyor bendede vücudumu dinledikce
gamze6p @penbe_karisi yok bacım daha ı evreye gelmedim ama uykusuz kalmaktan ve bel ağrısından mahvoldum