umynurr ben biraz uzun olucak ama anlatayım süreci sormak istedğin olursa sorarsın sabah 6,5 gibi tuvalete gittim geldim sonra suyum geldi birden eşim nöbetteydi onu aradım o gelince bi duş alıp direk hastaneye gittim ama hiç sancım ağrım yoktu hatta eşim benden daha panikti hastaneye gidince açıklığıma baktı ebe hanım daha zorlasan bir cm dedi antibiyotik yaptılar suyum geldiği için enfeksiyon olabilir diye nst ye bağladılar doktorum geldi ekstra muayene edip seni rahatsız etmicem kahvaltını yap çayını kahveni iç dinlen dedi öğlene doğru regl sancısı gibi sancılarım başladı arada nst ye bağladılar doktorum muayene etti 1-2 cm olmuş yorulduysan suni sancı verip hızlandırabiliriz dedi bende iyi hissettiğim için istemedim en korktuğum şeydi zaten sonra sancılarım artınca duşa girdim inşallah doğum yaptığınız yerde duş vardır sıcak su sancılara çok iyi geliyo hem de açıklığı artırıyo sonra artık zorlandığım için ebe hanımı çağırdık açıklığım 5-6 cm olmuştu epidural istiyodum onu yaptılar ama acımadı hissetmedim bile sonrası daha rahattı açıkçası nst ye bağladılar doktorum geldi anesteziden dolayı sağ bacağım uyuşuktu yatakta muayene edeyim dedi bi baktı tam açıklık eşim geldi bacağıma masaj yaptı biraz sonra beni doğum masasına götürdüler ıkınma hissiyatı içgüdüsel zaten bağırmadan sadece ıkındım dinlendim doktorumla konuştuk bi kaç yudum su bile içtim doktorum güzel esnediği için kesi atmayalım ama yorgunsan daha kolay olur dedi bende istemedim ebe hanım bi ufak karnımdan destek oldu bebiş bi kemiği atlayamadı sonra bi kaç ıkınma ve kucağımdaydı sonra zaten hepsi geçti bebeğimi hazırlarlarken doktor hanım dikiş attı sohbet ettik hatta güldük bile herşey çok güzeldi eşim hep yanımdaydı en büyük destekçim oydu tabi doğumhane ekibi ve doktorum da çok güzel destek oldu umarım hepinizin doğumu istediğiniz gibi güzel geçer