1991nihal Sun10 bende aynıyım salı günü giricem doguma birde grip oldum öksürüyorum hiç hazır gibi değilim bebekte kanala girmiş ne olur bilmiyorum🥺
MadameTussauds adatuna Insallah bacim ya bu bebeler mahvetti bizi ya dermanimiz kalmadi artik benim ki 9 gün beklemeli ama cok kasilma yasiyorum insallah erien geleyim demez 🥹
MadameTussauds Sun10 Aminnn bacim aminn valla zor ya bende cok kasilma yasiyorum cok rahatsiz ediyor 22 araliga kadar kalir insallah diye dua ediyorum 🥹
DiplomaliEvHanimi 37+3 2. Kızım Kemıklerım artık ısyan edıyo ne zamn gelır bilmiyorum tam sene sonu ovak 1 mı aralıkmı bellı deıl
Sun10 DiplomaliEvHanimi plansız gebelikti bizim böyle bi tarih seçmez yani kimse bi kaç gün yüzünden yıl farkedecek ya sizin 1 Ocak ihtimali daha fazla gene ama kızsa belli olmaz tabi
merymomy Sun10 evet daha tecrübeli olucaz ve ben bunu çok iyi anladım ilk kızımda sanki ondan fazla kimseyi sevemem saniyodum bu bebeğimde de aynı şekilde ilkmiş gibi heyecanla tüm hazırlığını yaptım demek ki aynı derecede seviliyomuş 😃
Sun10 merymomy benim ilk oğlum da küçük daha onun korkusu var en çok hala geceleri çok uyanıyor ve beni istiyor yanında ilkten babasıyla uyusa bile gede beni arıyor bakalım bi yumurcak bi bebişle napıcaz
Sun10 tubbis stres İllaki olacak ama herkes doğuruyor bi şekilde öyle düşünün😂 bide hep güzel düşünün ilk doğumumda ben çok faydasını gördüm yaparım ya dedim herkes yapıyor kadın vücudu mucizevi bişey
Papatyam7134 Sun10 38+5 olduk bende doğsun istiyorum 😅 ama gelecek gibi değil hiç ağrım yok yalancı sancım bile yok.
Sun10 DiplomaliEvHanimi gerçi belli olmuyor kız erkek 2. Daha erken olur sanıyordum ama öyle bişey de yokmuş galiba
Ozgemlym Sun10 37+4 o kadar zorlanıyorum vücudum o kadar ağrıyor ve uyumayı okadar çok özledim ki. Ağrısız sızısız 1 saat uyku başka bişey değil istediğim inan. Doğun cada zor evet 2. Gebeliğim ama bence hamilelik çok daha zor. Sağlıkla gelsinler inşallah❤️
Sun10 Ozgemlym aynen öyle herkes diyorki hamileliğim özleyeceksin asla özlemicem ya ilkinde de hiç öyle bi özlem duymamıştım 😅 aşırı ağrılı acılı her yönden zor benim de hamileliğim allahtan annem gibi 9 ay kusmadım 14 15. Haftalarda biter genelde
Ozgemlym Sun10 ilk kızımda çok kustum hiç ağrı sancı yaşamadım bu kızımda da ilk haftalar çok kustum şimdi son haftalarda biraz geldi ama ağrı sızı çok fena uyku sıfır her an doğurcam sanıyorum son 1 haftadır.
senem0987 Sun10 doktorum bu şekilde uygun gördü açıkçası bende beklemek istemiyorum artık içerde kilo da almıyor ve sanki gittikçe hareketleri de azalıyor gibi geliyor
Sun10 senem0987 evet öyle oluyor ilk gebeliğimde oğlum 37den sonra falan hiç kilo almadı ama 40+4te doğdu devletteki doktorum erken alma taraftarıydı ama duran bebeği neden alalım kendi gelsin diyip rahatlatmıştı beni özeldeki doktorum