Deletedmom_297 gokcenmomys bende diyabetiğim malesef çok fazla kaçıramıyorum tek korkum bebek doğunca bebeğin şekerinin düşüp küceze girmesi sizede çok geçmiş olsun bitti gitti ❤️
gokcenmomys Deletedmom_297 öyle düşünüp strese sokmayın kendinizi ben de korkuyordum çok şükür sıkıntısız oldu iyi düşünün stres de şekeri yükseltiyor zaten. Bebeklerimiz sandığımızdan güçlü 🙏
linamdalina hanog5257 40. Haftada muayeneye gidince ve sancin olmayinca da mi yatis yapip dogumu baslatiyorlar
hanog5257 linamdalina bende tansiyonum ara ara yükseldiği için 40 tan sonrasını riskli görüyor doktor. O sebeple 37 den beri o şekilde konuşuyoruz. Evet 40+0 a kadar kendi gelmezse öyle ilerleyeceğz
gokcenmomys linamdalina onu bilmiyorum benim diyabetten dolayı riskliydi zaten daha fazla beklemek hem de nişan gelmişti hafif sancılar başlamıştı açılmam da vardı o yüzden suni sancıyla başlatalım dedi
beyzaarc linamdalina ben 40+1 de gitmiştim sancım vardı hafif nstde doktorum evim yakın olduğu için eve gönderdi bence bu gece doğurursun doğum başlamazsa yarın gel yatışını yapalım dedi 40+2 de yatışım yapıldı 40+3te doğum yaptım
K-2 gokcenmomys kaç kilo doğdu bebeğin ben 38+4 te 3600 dü ve kilosu bana çok geliyor normal doğumdan çekindim onun için
gokcenmomys K-2 3280 doğdu iri bi bebek değildi ona rağmen kesi atması gerekti doktorumun dikişlerim var azcık
birthecene gokcenmomys maşallah ne kadar güzel bir avazda olmuş Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım özelde mi ddevlette mi yaptın doğumunu? Allah bana da nasip etsin kolay doğum
gokcenmomys birthecene teşekkür ederim 🙏 özelde yaptım Amin inşallah sağlıkla kolayca olur doğumunuz 🙏🙏