Zhde Mutluluk_21 gelirler tabiki canım benim goruceksin bak hamile halimle soyluyorum dualar kabul olucak senin de evin mis gbi bebek kokucak
Mutluluk_21 Bububu benim 13 yıl sonra oldu tüp bebek ama böyle oldu işte çok çabaladım 13 yıl boyunca bir defa hamile kaldım oda böyle oldu
bluemom24 Mutluluk_21 öyle deme canim Rabbim nasip etmiş yaşam sınırını geçmişler kiloları da haftalarına göre ve ikiz olmalarına rağmen iyi 10 güne kadar 1 kiloyu geçerler korkma Allah sana bağışlasın inşallah bebeklerini
Seymatrkay Mutluluk_21 Allah gönlüne göre versin kardeşim. Öyle deme. Umutlu ol. Yaşar çocukların Allah’ın izni ile. Benim yengemin kız kardeşi 29 haftalık iken ikizlerini doğurdu. Biri 53 diğeri 60 gün kuvezde kaldı. Üstelik birinin kalp rahatsızlığı vardı ve ameliyat oldu. Şu an 5 yasindalar. Sen dua et. Haftan kötü bir hafta değil. Ama sabretmen gerekiyor. Allah şifa versin.
eed21 Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin size çok daha küçük doğanlar var inşallah sizin bebisler de çok iyi olur ve sagljkla kavuşursunuz
2bebeliyim İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Rabbim seninde onlarında yardımcısı olsun Şafi ismiyle şifalar versin. Onlar normal haftasinda dogan bebeklerden daha güçlü olur diyor herkes sen kendine iyi bak allah sabrını onlara kavuşturarak mükafatlandırsın…🤲
ikiprensesannesi___ Mutluluk_21 Rabbim acil şifalar versin inşallah en yakın zamanda sağlıkla evlatlarına kavuşursun
senaasskkrr Mutluluk_21 Allah’ın izniyle inşallah canım. Üzülme sütün gelmez kesilir gelse de . Bol bol dinlen onlar hastanedeyken sana ihtiyaçları var unutma . Enerji topla iyileş onlar gelene kadar inşallah. benim bebeğim de gebelik zehirlenmesinden dolayı 1060 gr doğdu 900 küsürlere düşmüş ben yoğun bakımdayken . Şuan düzeltilmiş 8 ay normal yaş 5ay 11 günlük çok şükür . Kilosu da 6-7 kilo civarı . Üzülme herşey geçiyor benim kızım 72 gün kaldı birsürü problemi vardı solunum sıkıntısı bağırsak problemi mideden yeşil safra gelmesi vs vshepsi geçti çok şükür.
sunbloom123 Mutluluk_21 Allah tez zamanda eve götürmeyi nasip etsin sağlıklı şekilde sen içini ferah tut emin ol çok daha iyi toparlıyolar sandığımızdan çok daha güçlülüler 🤲🙏 bu arada şekeriniz yüksekmiydi çok mu düşüktü acaba bende şuan şekerle uğraşıyorum da
Mutluluk_21 sunbloom123 bilmiyordum hiç şeker olduğunu doğum için hastaneye yattığımda çok yüksek 5 6 gün şeker takibi hep yüksek en son işte içerde bir hafta bile tutamadılar
bilgedenizokaribal Mutluluk_21 Allah evlatlarınız en kısa sürede şifa versin. Sağ salim kucağınıza alın inşallah. Çok minik olduklarına bakmayın. Çok güçlüler. Hemencik toparlarlar. Şanslı, mutlu, bereketli, uzun ömürleri olsun 🙏
sunbloom123 Mutluluk_21 çok geçmiş olsun canım tekrardan en kısa zamanda Allah kavuştursun bebişlerini sana seni bebişlerine güzel olucak inşallah sen güzel düşün yeter 🤲
orhismommmmmm Mutluluk_21 canım öncelikle geçmiş olsun benım arkadaşım 6 aylıkken stresten dolayı. Erken doğumu oldu 2 ay küvetde yattı şimdi bebek maşallah iyi. Oturmaya başladı