Kubra381 anneyimben08 benm de son adet 1 Aralık bizde 9 Aralık 11 Aralık bugün değerlendirdik Femara kullandım ben inşallah hamile kalırız
Kubra381 anneyimben08 Amiin inşallah 🥰 geçen ay klomen kullanmıştım gebelik olmadı bu ay doktor femara ve inofolic combi yazdı
Kubra381 anneyimben08 doktor yazdı bana Pco olduğu için Doktor muayeneye göre tedavi sürecin oluşturuyoruz sizin Pco falan var mı
Anonym666 bende 02.12. adet oldum bittigi günden itibaren 5 gün üst üste iliski oldu bugünden itibaren iki günde bir olucak umarim bu ay hepimiz güzel haberlerimizi aliriz denememin 4. ayindayim ben.. ilk üc ay asilama da oldum ama fayda etmedi…
anneyimben08 Anonym666 Allah hayirlisinla kucagimiza almayi nasip et Takma kafana stres yapma guzel gunlerin yakinda insallah canim🫠🤲🏻
Anonym666 anneyimben08 insAllah canim seninde öyle … kafama takmamaya calisiyorumda ben 6 sene boyunca vajinismus illetiyle ugrastim yani etrafim benim hakkimda büyük ihtimalle cocugu olmuyor diye düsünüyor biraz oyuzden acele etmeye calisiyorum ama Allahtan hayirlisi tabi nezaman nasib ederse..