anneyimben08 1 aralikta adet baslangicim 11 aralikta korunmasiz Hamile kalma sansim varmi sizce 🤲🏻 Bilmiyorum da
lilyum_ anneyimben08 muhtemelen bugün yumurtlama günün. Adetin duzenli ise öyle olmasi lazım. Bugünü de degerlendir
Busranur_mnts anneyimben08 2 3 güne bi devamlı ilişki olsun herkeste yumurtlama aynı zamanda olmayabilir adetin 1. Gününden itibaren 10 ve 20. Günler arası daha yüksek ihtimal
Kubra381 anneyimben08 benm de son adet 1 Aralık bizde 9 Aralık 11 Aralık bugün değerlendirdik Femara kullandım ben inşallah hamile kalırız
Busraaaakkk anneyimben08 ovülasyon testi alın bence ben 2.kullanmamda hamile kaldım hem garanti oluyor hem strese girmemiş oluyorsunuz
adatuna Yumurtlama günü her kadının farklı hatta her ay farklı oluyor o yüzden tahmin edilemez bence. Ovulasyon testi alıp takip edebilirsiniz
lala_666 “Kızlar, ultrasonda çocuğun başında küçük kistler olduğu görüldü, hem sağda hem solda. Kızlar, bu çocuk büyüdükçe geçer mi? Korkulacak bir şey mi? Tecrübeli anneler yardımcı ola bilirmi🥹🥹🥹
anneyimben08 Busraaaakkk ilk kizima surpriz olmustu ama bu testi hic almamistim alayim bari belki yilbasina hediye olur haber🥹🤲🏻