ikiprensesannesi___ deletedmom43191 var var olmaz mı ama destek olmaya gelince kimse yok anca boş boş konuşmaya yarıyorlar
deletedmom43191 ikiprensesannesi___ yani birazda kendi sinirlerini çıkaracak kisi aradiklarindan yapıyolar
Meryem345 deletedmom43191 Instagram da hastalanmayan çocuk diye bir hanımefendi var kesinlikle size bir çözüm önerir yazmanızı tavsiye ederim
Daisyy000 deletedmom43191 Karıştırmadan direk kaşıkla veriyorum, sonra arkasına kuşburnu marmelatı veriyorum
Daisyy000 deletedmom43191 O bahsettiğim atomun içinde tahinle bal var, tadı baya güzel çocuklar severek yiyor
ddrys deletedmom43191 keçi boynuzu pekmezi ver canm iştah acıuor kıloda yapıyor argıvıt class da kullanabilirsin
demirrleydi_ deletedmom43191 kuşum aynı şeyleri yaşıyorum kızım 3 buçuk yaşında doğduğundan beri zayıf bir çocuk oldu halada kilo almaz ne kadar yerse yesin kilo almıyor çevredekiler her halta laf ediyo zaten banada diyolar sen yiyiyosun çocuğuna vermiyorsun diye ama tiroid evet sıkıntı
Songul606_ deletedmom43191 merhaba benim kızımda 2.5 yaşında bir buçuk yıldır 11 kilo kilo aldıramayorum kıl kurdu varmı ş kendim fark ettim ilaç kullandık geçti ama yine kilo almadı geçen bi doktora bunu anlattım beravit bi vitamin verdi iştah açıyor sadece vitaminler var içinde hepsi tadıda güzel çok iştahı aldı 1 hafta da hemen fark etti bi danış istersen doktora beravit diye geçiyor benim bebeğinde zayıf doğdu minyon tipli ama çevreme anlatamıyorum yorucu bi durum
demirrleydi_ deletedmom43191 zaten onlar her halta laf ediyor sinir oluyorum en son birini çok pis haşat edicem o olucak bende eşimde kiloluyuz bize siz yiyiyosunuz kıza vermiyorsunuz diyolar gelde sinir olma takma sende fazla çocuk bu alır da verir de sağlığı yerindeyse gerisi önemli değil
ddrys Benim oğlumda aşırı zayıftı artık mikletin söyledikleri pskolojımı bozuyordu argıvıt class verdım baya iştah acıldu uyku yaptu şimdi tosun gbi oldu vu defada bu cpcuk cok kılo aldı dıuorlar