deletedmom43191 Masal5757 anladım ama mutlaka konu edilir birini tembihleseniz diğeri söyler 😒 umarım ogrenmezler
EsraEmir2022 Masal5757 biraz önce başka posta yazdım.hemşire gelip form dolduruyor soru soruyor.Sorulardan bir tanesi de doğal mı tüp bebek mi diye .Refakatçıların yanın da .haberiniz olsun .doğuma girmeden .
Masal5757 EsraEmir2022 ama böyle özel konular bilgiler nasıl başkalarının yanında sorulabiliuor tek refakatçiden bahsetmiyorum odada en az 4 5 kişi olacak bu kadar kişinin içinde nasıl soruyorlar ki sizin hangi hastane
umutoglumm Masal5757 evet özel hastanede doğum yaptım çoğu şeyi soruyorlar tüp bebek mı kanaman var mı vs gibi herşeyi soruyorlar bilgi için
Masal5757 umutoglumm peki odadaki kişilere çık diye söylenmiyor mu eş hariç ? Herkesin içinde mi soruluyor yani
EsraEmir2022 Masal5757 Bahçelievler medikal park hastanesinde oda 3kişiydik namahrem sorular sormuyorlar hamilelik ile soruyorlar doğal bişey adres-yaşınız içiniz ameliyat oldunuz mu kaçıncı haftadasın vs.sorular bana böyle sorular sordular
deletedmom43191 Masal5757 normal rutin kontrollerde odadakiler duruyo eger muayene edileceksen çıkartırlar
Rbsnmz Masal5757 tup bebek olduğunu söylemeniz gerekiyor demişti bana ebe bi kere öylesine kontrole gittiğimde ona göre ilerliyor süreç bizde genetik taramalı tup bebek yaptirdik
Masal5757 Rbsnmz hastanem zaten biliyor. Benim istemediğim kısım doğum yapacağım gün bizim dışımızdaki ailelerden birileri varken bu konunun geçmemesi öğrenmelerini istemiyoruz
TKumsall Masal5757 özel hastanedeyse öncesinden bilgi verip bilgi paylasilmasini istemiyorum sadece eşim ve bana bilgi verilsin diye söyleyebilirsiniz
Masal5757 TKumsall nereye bilgi vermemiz gerekiyor acaba doğum olacağı gün söylesek yeterli olur mu hemşirelere ?
serra04 Arkadaşım doğum hemsıresı sımdı ona sordum eve soruluyor dedı siz aıleleri dışarı çıkaracaksınız mecbur
Masal5757 serra04 rica etsem arkadaşınıza sorar mısınız. Sezeryan olacağım gün hemşirelere bilgi vermem yeterli mi gizlilik istiyoruz hemşireler ya da doktor odaya geldiğinde odadakileri çıkarsın vs desek yeterli oluyor mu?
TKumsall Masal5757 başhekimlik ilgileniyor çoğu yerde böyle şeylerle en üste soyluyceksiniz ki aksi bir durumda biz sizi uyardık diyebilin çünkü giren çıkan misafire bakmiyor
Seymatrkay Masal5757 Umurlarinda değil ki. Onlar için doğal seyirde olmayan , anormal olan her şey norma degil. Bunu unutma kardeşim. Hastane yönetimi ile özellikle konuşman gerek.
Fuunndaaa anneoluyorummm103 doktorlar ısrarlı kıymetli bebek diye konuşuyor doğumda bir durum olursa söyleme ihtimalleri var ilk hamiligimde kimse bilmiyordu doktor çat diye söyleyiverdi
anneoluyorummm103 Fuunndaaa hadi ya bizde doktorla doğum şeklini konuşurken kıymetli bebek demişti ama ailelerin ya da gelenlerin yanında söyleyeceğini düşünmemiştim doğumdan önce söylemem lazım öyleyse