arven000 Ben lise mezunuyum, bir mesleğim yok. Ev hanımıyım. 1 oğlum var ikinci oğluma hamileyim. Eşim sınıf öğretmeni. 10 yıl önce atanmış. Egoist, havalı, çok bilmiş vs biri değildir. Kendi halinde, mütevazi biri. Hatta gören hiç öğretmen olduğunu anlamaz öyle havası yoktur. Bende onun gibi mütevazi biriyim. Birbirimizi çok güzel tamamladık. Ara ara herkes gibi bizde farklı bakış açılarına sahip oluyoruz bazı konularda ama ikimizde birbirimize karşı anlayışlı, düşünceli ve kibar davranıyoruz. Birbirimize saygımız çok fazla. Birbirimize alan tanıyoruz. Kişisel görüşlerimiz yüzünden hayatı birbirimize zindan etmiyoruz kıskançlık vs gibi. Kısıtlamıyoruz. Şu zamana kadar benim onu uyardığım, rahatsızlık duyduğum yada dikkatli davranmasını istediğim bir durum olmadı. Keza onunda öyle. Birbirimize ve etrafımıza nasıl davranmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Öyle popüler kültür ile de işimiz yok. Eksik kalmama düşüncesiyle bir yarış halinde de değiliz kimseyle ve hayat ile. Sosyal medya hesaplarının şifrelerini bilmem o da öyle benimkileri bilmez çünkü hiç birbirimizden böyle birşey istemedik. 🤭Bir yere gideceksek izin istemeyiz. Buraya gideceğim haberin olsun deriz. Ama gerektiği konularda da böyle yapsak mı diye oturup birbirimizin fikrini alır öyle adım atarız. Çok şanslı biri olduğumu düşünüyorum eşimde devamlı çok şanslı biri olduğunu dile getiriyor. Ev işlerinde de aşırı derecede yardımcı olur. Yemek haricinde herşeyi yapar. 🫶🏻Bu arada eğitim farkımızın yanında yaş farkımız da var. 7 yaş var aramızda. Ben 27 eşim 34 yaşında. Ben anlaşabilmenin eğitim yada yaş ile alakalı olduğunu asla düşünmüyorum. Herşey karakterde başlar ve karakterde biter. Herkesin yuvasından huzur eksik olmasın. ❤️ (Şuan açıktan önlisans öğrencisiyim. 🌸) Geçen gün bir programda erkeğin kadından az kazanması hakkında ne düşünürsünüz diye bir soru sorulmuştu. O zaman yan yanaydık. Programdaki kadın ben onu erkek olarak görmem, benden fazla kazanmalı dedi. Bende eşime ben böyle düşünmüyorum dedim, sonuçta ikimizin yaptığı iş farklı olabilir. Sonuçta aldığım maaşı ben belirleyemem, fazla da olabilir az da olabilir. Önemli olan bizim emeğimizin olması. Ha sen 1000 lira fazla aldın ha ben. Bu bizim rızkımız, emeğimiz dedim. Ben asla öyle düşünmüyorum çok yanlış demiştim. Ben zaten seni tanıyorum canım karım, böyle düşünmeyeceğine eminim demişti. 🌸🫶🏻🤭Velhasıl kelam anlaşmak, anlayışlı olmak karakter ile alakalı. Diğerleri benim bakış açıma göre anlaşmamaya bulunan bahanelerdir. Hepimiz çok sevelim, sevilelim ve mutlu olalım İnşallah. ❤️🥰