Ssraa Benim eşim normal bebeği bile kucağına alamaz korkar. Pimpiriklidr hastaneden falan nefret eder. Gönül ister ki girsin ama hiç sanmıyorum😅 korkar bir şey oluyor falan zanneder 😂
omertosvedos Handegunas bana bir arkadasım “eşini alma doguma tiksiniyorlarmış” demişti. Kuaförde ona öyle şey söylemişler o da korkudan almamış. Bana da alma dedi. Ben de böyle saçma Birsey mi olur senin omuz hizandan öte gidemiyor gördüğü tek şey çektiğin acı verdiğin emek bunun için tiksinecekse güzel bir fırsat böyle bir insanla hayat yaşamamam için demiştim. Yani ben normal yapacak olursam çok isterim onun elini tutmak bile acımı yarıya indirir. Bebeğimizi aynı anda ilk defa görecek olup gozgoze geleceğimiz anın tarifi evlenirken bile yoktur bence..
Handegunas omertosvedos kesinlikle çok çok özel bir an tanıklık etmesini ben de istiyorum ama tiksinme olayını ben de duymuştum. Acaba gerçekten görmüyorlar mı örtünün arkasında mı oluyor olanlar 🙄
Gulsum50 Handegunas destegini sanci cekerken göstersin ama o catala çıktığında oda odadan bi cikiversin 😃😂 ameliyatsa olurda normal dogumda istemem aslaaaaaa
Handegunas Gulsum50 ay evet tamam kesinlikle istediğim bu hahahah azıcık destek olsun Doğum anında çıksın 😅😅
Polo Handegunas neleri göğüslüyorum görsün. Zaten kendi teklif etti :) Herşey yolunda giderse doğumuma girecek
Ayferfeneer Handegunas ben sezaryen oldum eşim girdi ama erkek psikolojisi çok farklı bebek doğduğu an ilk o görüyo ayağa kalktı şok içinde gozler acildi uh maşallah dedi ejderha yavrusu fln doğurdum sandım 😂😂
Hulyarsln Handegunas bence girmemeli o halde görmesini istemem erkek daima kadınını dişi hatırlamalı zaten lohusalıkta entegre süt tesisi gibi gezeceğiz ☺️ O yüzden birde o halde görüp farklı etkilenmesini istemem tabi isteyenede saygım sonsuz bu benim düşünce tarzım..
Gizemyunusduman Handegunas Midesinin hassas olmasıyla bir alakası yok bence çünkü sonuçta bebeği eşiniz doğurtmucak sadece yanınızda durup size destek olacak örtünün arkasına geçip çocuk nasıl çıkıyor acaba diye bakmıcak heralde. Bizim doğumumuza 86 gün var eğer doktorumuz müsaade ederse inşAllah giricek yanımda bana destek olacak
Handegunas Gizemyunusduman ben de o konudan çok emin değil bazı gördüğüm videolarda hiçbi şey yok örtü falan yani 😬 tecrübem de yok tam olarak nasıl olduğuyla alakalı 😁 sağlıkla gelsin bebişiniz 🥰🙏🏻
Yalinn8 Handegunas biz girsin istiyoruz ama hastane almiyor maleseff,proseduru buymuss, sezeryansa girsin, bakmadikca gorucegi bise yok o an ı birlikte yasamak guzel olurr
Minnoskiz Handegunas yaparken mideleri kalkmıyor ama 😂 girecek benimkide o anda tek basima olmak istemiyorum ben
DuyguDuman Handegunas neden “o halde” görmesin ki ? Dünyada olabilecek en güzel an bence ve böyle düşünmek çok ilginç bence
Gizemyunusduman Handegunas âmin canım ama benim bildiğim annenin de kendini rahat hissetmesi için örtü örtülüyo
tomurcukannesi Handegunas kaldırabilcek olan eşler girmeli tabikide. Beni eşim doğurttu resmen 2 saat sürdü doğumum bi bacağımı eşim tuttu başımdan desteği eşim verdi ıkınırlen sürekli hadi sevgilim hadi btanem diyip destek oldu bak geldi başı göründü vs bunları eşinizden duymak çok daha güç veriyo bence o stres anında eşimin sesi bana çok iyi gelmişti. Hemde her anıma şahit oldu. Hala daha bazen durup bana bakar dalar gider noldu derim doğum aklıma geldi der öper sarılır gözleri dolar. Nasıl bişey çektiğinizi eşinizinde görmesi sizin değerinizi anlamasını sağlıyo gücünüzü görüyo. Ama tabiki geçip önden doktorun tarafından bakmasın. O zaman tiksinti vs belki olur. Benm hep yanımdaydı eşim. İykide girmişim der hep. İykide girmiş❤️
Handegunas tomurcukannesi çok güzelmiş 🥰🙏🏻 Bence de Doğum anını görmemeli ama desteğini hissetmek çok güzel olur
DuyguDuman Rabiaibrahim0803 canım arkadaşların için söylüyorum eğer kendi yaptıkları dünyanın en güzel şeyden utanabileceklerini düşünüyorlarsa bence gerçekten utanılacak haldeler. Ayrıca hiç tanımadığın doktor ebe seni öyle görecek, kocadan nasıl utanılır ya
Rabiaibrahim0803 DuyguDuman doğru söylüyosun ama ne bilim şimdi arkadaşımız da bizim sınırlı yerlerimizi görüyo ben çekinirim yani sonuçta bizim her yerimzi gören eşimiz sadece.