BenekliCadii isimsiz12 oy kuzum ilk zamanlarımı hatırlattın bana 🥲💜 zorlama kız ozaman sen sağlıklı ol yeter bitanem 🥰💜
Ekonomist28- isimsiz12 muz, kaşar peynir, badem, kaju. Bunlar en çok kilo yapan besinler. Ben böyle son ay kullanıp baya kilo aldırmıştım bebeğe. Gerçekten çok faydası var. Ama adam akıllı tüketeceksin.
isimsiz12 BenekliCadii gercekten zorlamamak gerekiyormus midemin almadığı sevmediğim kokan seyleri zorla yemeye calıstım bu sefer daha kötü oldum rahatsızlandım bi haftadır yediğimi çıkartıyorum🥹
demetov isimsiz12 benim de 33 te aynıydı bi hafta geriden geliyo. 36 da 2375 olduk bakalım ben de zorluyorum hergün muz, nesquikli süt, ceviz badem kaşar peynir yiyorum
isimsiz12 demetov zorlamaya başlayınca bu sefer benim midem bulanıyor rahatslqndı her sey dokunuyor suan da 😢
Havin49_ isimsiz12 bebeğinin kilosu gayet iyi zaten bu haftada olması gereken kilo 1900-2100 fln yani özel olarak bilet yemene gerek yok
isimsiz12 Havin49_ ne bileyim yüksek kilolaro görünce acaba ben mi yetersiz beslendim diye biraz sucladım kendimi ama bu sefer zorlayınca midem rahatsızlandı her ywdiğimi çıkarır oldum ve ne yersem yiyim midem ağrıyor 🤕
Havin49_ isimsiz12 hyr seninki ideal olan daha üstü 2300-2400 ler iri bebek oluyor bebeğin iri olmasının bi faydası yok sadece haftasıyla uyumlu gitmesine önem ver
Aysenurkeser isimsiz12 ben her gün sade kefir ceviz muz tahin pekmez kaşar peyniri yumurta yemeye dikkat ediyorum
Aysenurkeser isimsiz12 az az yiyebildiğiniz kadar yemeye çalışın ben yumurtadan tiksindim ama burnumu kapatıp ekmeğin arasına vs koyup üstüne domates ile yutmaya çalışıyorum ne kadar yerseniz kardır ben yarım saat sonra falan sol tarafıma uzanıyorum sizde öyle yapabilirsiniz
isimsiz12 Havin49_ yok asla takmam zaten ilk çocugum 3200 dogdu ama simdikinde göbegim falan yok nerdeyse daha yeni belli olmaya basladı yaslı teyzeler modunda küçük bişey cıkacak senden demeye 🥲
Havin49_ isimsiz12 ama. Boşver kim ne demiş bizim gelin zayıftı öyle bi kilo aldı ki kapıdan geçmedi 3 kilo doğurdu kadın çok kilo alınca bebek kilolu doğmjyor