isimsiz12 Merhabaaa kızlarrr 33haftalıgım suanda en son gittiğimde bebegin kilosu 1900falandı 17sinde tekrar gidicem bebege dogrudan kilo aldıran besinler nelerdir ben mide bulantısı vs yüzünden en basından beri yumurta asla yiyemedim kokmustu çünkü daha iki gündür zorla yiyiyorum ama her gün mutlaka avakado yedim ve fast food tarzı yememeye calıstım haplarımı bile doğru düzgün kullanamadım cünkğ hala midem bulanıyor kokudan vs her gün pekmez içmeye çalışıyorum bi yemek kaşıgı siz neler yaptınız rutin devammı yoksa ekstra her gin bu bunu yiyorum dediğiniz bi besin var mı?
orkidemm_ isimsiz12 canım ne isterse onu yiyorum ayrıca kefir içiyorum her sabah mutlaka yumurta yiyorum zaten çok seviyorum bulantım varken bile yiyebildim ,peynir yedim kaynamamış sütü direkt içemiyorum o yüzden nesguik ile içtim valla vs vs …
anonim51 isimsiz12 kefir gün içinde mı içiyorsunuz yoksa belirli aralıklarla mı ben aklıma ne zaman gelirse bı bardak içmeye çalışıyorum
isimsiz12 orkidemm_ kefiri içemiyorum yumurtayı sadece haşlanmıs olarak yiyordum oda ilk de bi tiksindim asla yiyemedim iki gündür zorla yiyorum işte ekstralara bakmaya başladım 🥹
orkidemm_ isimsiz12 aslında evet beslenme önemli ama Plesenta asıl işi yapan yemekten sonra sola yatın vs
isimsiz12 anonim51 ben tadını hiç sevmiyorum o yuzden içemedim hiç bozuk yogurt gibi alışsan içerim belki ama zorlamam lazım🥲
Nisanmomy isimsiz12 yumurta tüketemiyorsanız size tavsiyem muz, avakado, kaşar peyniri, ceviz ve tahin tüketmeye çalışın
isimsiz12 Nisanmomy avakadoyu her gün yiyorum en basından beri hatta diğer saydıklarınızı da ekledim öğüne yârından itibaren 🥹 teşekkür ederim
isimsiz12 gmzkr aa evet deneyeyim bi tavuk corbasında vs oyle etki ettiğini bilmiyordum teşekkür ederim
BenekliCadii Avokado, kaşar peyniri, kefir, yumurta, tahin azcık pekmez damlatabilirsin içine, muz, ceviz badem, kabak çekirdeği, brokoli, yeşillik benim bebiş haftasına göre daha kiloluydu son kontrolümde 🤭❣️