emelllllktlu zeykay 7+5 im son 3-4 gündür boş öğürüyorum. Bugün en kötüsü son günlerin sürekli midem bulanıyor uyanır uyanmaz kustum kolumu kaldıracak halim yok😕 Açım ama yemekte istemiyorum gibi değişik bir his
vanilya_kokusu_ BenekliCadii benimde başım sürekli ağrıyor midem onun yüzünden bulanıyor büyük ihtimalle 🤦🏻migren çok pis bir hastalık ya
BenekliCadii vanilya_kokusu_ geröekten bulantıyı kabızlığı geçtim keşke başım ağrımasa diyorum birini belirtileri gerçekten hepsini yaşadım bel ağrısı hariç 😥
vanilya_kokusu_ BenekliCadii çok zor doktorum bile dedi Allah yardımcın olsun dedi migren çok kötü parol tek icebilirz
BenekliCadii vanilya_kokusu_ benim doktor da migren zor valla geçmiş olsun dedi çok atağın olucak dedi 😖
burcu0112 zeykay 21 haftalığım 10 hafta gibi basladı bi ara gecti tekrar basladı bir türlü geçmiyor maalesef
Busraatpl zeykay 4 gün sonra doğumum var bikaç kere geçti deyip bıraktım ilacı , öğürmekten kan oturdu göz kenarlarıma. doğuma da ilaç içip gidicem bu gidişle
Svvv Hamileliğin ilk gününden beri bulantı kusma mide ağrısı yanması her şeyi yaşıyorum prilam vs ilaçların hiçbiri fayda etmedi. 13. Haftadayım umarım yakın zamanda geçer
elrahe08 zeykay 16+4 her sabah zofer içiyorum içmesem berbat ilk kızımda da böyle 5 ay devam etmişti şimdi de devam ediyoruz