ghostty zeykay 15. haftadayım yaklaşık 7. haftadan beri prilam kullanıyorum. Hap sayısı düştü, şiddeti azaldı ama hala geçmedi. Geçmesini umuyorum🥺
Boysmom2 zeykay 33. haftamdayım sabahları prilam atmasam tüm günüm bulantılarla geçiyor hatta sabah uyandığım gibi atmazsam hemen kusuyorum 🫤
doublemom35 babymom2026 Allah affetsin çok güldüm 🤭🤭 çünkü bende aynı durumdayım geçen hafta işten rapor alacak kadar mahvoldum
ezgi3452 zeykay 23 haftaliğım yaklaşık 13 haftadan beri her gece ilaç içiyorum. Bazen düzeldi mi kontrol amaçlı içmiyorum o gün günüm mahvoluyor
nurtenn1 12 haftadayım ikinci trimestere girdim boş hala devam ediyor kızımda hiç mide bulantısı yaşamadım ya 🥲
cheerfulmomy zeykay 23+5 halla devam ediyor patikam içince geçiyordu az da olsa şimdi devam etmeye başladı
Kubra12355 zeykay benim ilk 13 hafta bulantı ve kusma oldu tiksinme 19. Haftada bitti iyidm 33+4teyim idrar yolu enfeksiyonu oldum bir günde 4 kere çıkardım çok kötüydü ama mide yanmasi çok var uzun süredir
BenekliCadii zeykay of hamileliğimden beri yaşıyorum 18+5 haftalığız ama ara sıra gelip gidiyor yokluyor beni ben en çok baş ağrısından çekiyorum migrenim var malesef ki heralde tetikliyor ya 🥲
vanilya_kokusu_ BenekliCadii benimde başım sürekli ağrıyor midem onun yüzünden bulanıyor büyük ihtimalle 🤦🏻migren çok pis bir hastalık ya