Sara Mrvcvn Bende oyle hiss edıyom burdakı kızlardanda sordum normal dedıler.Sımdıde doktoruma yazdım gorum ne cevap verıcek.
Sibelllll Sara 33 haftalığım aynen benim de senin anlattığın gibi oluyor. Geçen hafta dr sordum bebek ters mi diye ayaklarıdır diye düşünüyordum ama terste değilmiş. Demekki çoğu kişinin böyle olduğuna göre normal 🤔
Sara Mrvcvn Doktorumla konusdum bana soyledıkı cocuk buyudukca oyle oluyo.Endıselenme bırde oral fitil var onu soyledıkı onu koy.Onu koyuyorum.Insallah ıyı olur 🙏🙏🙏🙏
GamzeNur Bende de olmuştu o zamanlar hatta doktoruma sormuştum hareket etsin de o önemli demişti şimdi büyüdü yukarılarda dolanıyor yavrum korkma sıkıntı yok 😊
deletedmom11 Sara 🤗🤗 tşkr ederm 🤗🤗🤗 @adm bak bak admin 😂 ne kdr sewiLiyorm 😂😂 Arada şikayet ediyoLar ya sen bakma onLara 😂😂
Sara deletedmom11 hahahah”))))Evet admincimiz bu kizla))*isin olmasin””Guzel akilli birisi hemde yardimci oluyo”
deletedmom11 Sara hazır bu kdr iLtifat aLmışken admine gösterimde dedim 😂 bana yürüyenLere kapak oLsn 🙈🙈
Aysealty Sara bendede bi ara oldu cnm o gün kontrolüm vardı doktorda demişti hatta poposunun üstünde asagıda baya su an diye sonra cıkıyor merak etme ara ara yine geliyor kafasına göre dönüp duruyo😂ama dedgin gibi rahatsız edici bi baskı oluyo
Sara Aysealty hahhaha evet ya biryerde durmuyolarki))kafaimizi karistiriyolar 😁😁😁)Insallah cikar yukarilara bir az rahatlarim.🙏🙏Sende gobeginin ustune cikmismi?
Aysealty Sara en son 2hafta önce gittik cnm kontrole haftaya gidicem baya ama son zamanlarda göğsümün altından vuruyo tekmeler☺Asagıda baskı hissetmiyorm hiç asagıya dogru tekmeledi mi sıkıntı cidden😂