MadameTussauds bozkurt38 Bende kayseriliyimm 😍 evet Kizima hamileyim suan 22 Aralikta dogurucam insallah sen daha yeni hamilesin galiba
bozkurt38 MadameTussauds ya memnun oldum neresindesiniz Kayseri’nin ☺️ az kalmış sizin hayırla saglicakla kucağınıza alın inşallah bebeginizi 🥰
Hellomy99 bozkurt38 ben 👋34 haftalık hamileyim bir gün bile midem bulanmadı bana da bu yüzden hep erkek demişlerdi ama kızım olucak. ayrıca yüzün lekelenir kız da diyorlar benim cildimde o da olmadı
MadameTussauds bozkurt38 Ben Almanyada yasiyorum kuzum 🥰 aminn insallah canim sende kavusursun insallah sag salimm evet cok sükür az kaldi ayy neler cektimm kusmaktan hastanede bile yattim 🥹
Havin49_ bozkurt38 ikinci gebeliğim ikisi de erkek hiç kusma mide bulantısı olmadı elti le ilk oğlumda gebeydik onun kızdı kusa kusa benim midemi bulandırıyordu
bozkurt38 Havin49_ teşekkür ederim kişiden kişiye bünyeye göre değişiyormuş inşallah benimde kızdır ☺️
anee234 bozkurt38 3 bebeğim erkekti öyle kötü bulantı olmadı hiç kusmadım mesela ama şuan 4 çu bebekte çok bulantı var kusma desem günde 4 5 defa kusuyorum ama cinsiyet belli değil