bozkurt38 Kızlar bulantıyı az yaşayıp yada hiç yaşamadan kız bebise hamile olanlar varmı genelde kızda bulantı çok olur erkekte az diye soyleniyor ya etraftan tersini yasayanlar umut olun lütfen 🌸☺️
MadameTussauds bozkurt38 Oglumda da ayni kustum Kizimda da degisen bisey olmadi ben sürekli kustum 🥹😂
bozkurt38 aysegulk07 ilk gebeligimde benimde çok az olmuştu oğlum oldu bundada ara ara oluyor inşallah kızım olur 😂
SMin bozkurt38 oğlumda baya bulantım oldu . Komşum hiç bulantı yaşamamış onun da erkekti. Kız kardeşim nerdeyse 9 ay bulantı yaşadı kızdı onun ki . Bence cinsiyetle alakası yok bünyeyle alakalı
menemse bozkurt38 bulantım hiç olmadı cinsiyeti kız. Oğluma hamileyken aşırı bulantım vardı krakerle besleniyordum resmen 🤷♀️
MadameTussauds bozkurt38 Dua et fazlalasmasin bacim öldüm öldüm dirildim ben hayattan kopmustum sanki🥹 Bu arada Kayserili misin 38 görüyorummm 😂
28nisan bozkurt38 ben hiç yaşamadım sadece üşüttüğüm zamanlar 1 2 defa oldu o kadar kızım olacak :) bence bulantiyla cinsiyetin alakası yok