Forumcu edayyyy off çok zor sen inşalalh test yapınca pozitifi görürsen gaza gelip bende yapabilirim test 😍😁
Papatyam02 ozge1001 bende 23 aralıkta 3. Asılamamı oldum 9. Gun beklıyorum ınsallah hayırlı haberler alırız
Forumcu edayyyy yaa bende adet olacakmışım gibi kendimi sıktığım için gelmiyor sanki 😩 belki test bozuktur hemen ümidini kaybetme yaaa
ozge1001 edayyyy beta 10. Gün yükselmeye başlıyor kanda bile kuzu bu günlerde kaset testte çıkmaz moralini bozma hiç
edayyyy Forumcu erken yazdı vhpt ama inanmıyorum ya bence olmadı sıksanda sıkmasanda sonuçtan kaçamıyoruz 🥹
Forumcu edayyyy dur bakalım ya burda kaç tane testte negatif görüp kanda pozitif gören okuduk sen yinede ümitsizliğe kapılma
edayyyy ozge1001 diyorsunuz zaten bi tuhafım normalde biraz aglarım falan bugün hissiz gibiyim ay bilmiyorum 1 yılı geçti yoruldum bi sebeb yokken ugraşıyoruz Rabbim bizede nasip etsin
edayyyy ozge1001 bugün 11. Gündü işte yine yaptım yok çıkmadı hiç bişey ama gögüslerim agrımaya başladı sanki ya regl de olabilir ama pek agrımaz öyle adet zamanı da