ozge1001 Forumcu 9. Gün değil mi senin belki yerleşmedir canım değilse de tüp bebek için rapor tamamlamış oldun en azından bak benim en az 6 ayım var 😔
edayyyy Forumcu kötü olmuş ya Allahım en kısa zamanda kavuştursun bizi inşallah evladımıza sıkma canını
Forumcu ozge1001 yok canım adet baya yoğun geliyo ve ağrılı, aynen Tüpbebek şansımız var da 1-2 ay ara vercem vücudum çok ödem topladı yüzümde tüylenme faln oldu hormon iğneleri malum önce bunları halledip kendime gelip öyle başlamaya karar verdim
Forumcu edayyyy amin inşallah canım zaten ümidim çok yoktu o yüzden çok üzülmedim canım inşallah sizinkiler tutmuştur ve o güzel haberi alırsınız 🤲🏻🥰
edayyyy ozge1001 bugün 11. Gündü işte yine yaptım yok çıkmadı hiç bişey ama gögüslerim agrımaya başladı sanki ya regl de olabilir ama pek agrımaz öyle adet zamanı da
Papatyam02 ozge1001 sabah kan verecem bugun ıgne dahıl 14 gun yarın 15 elimde sadece lh testı vardı denedım nerdeyse pik cıktı dırekt belırdı tabı ondada guvenmemek lazım
ozge1001 Papatyam02 benimde 14. Gün evde test yok kan için bekleyeceğim bi gün daha hayırlı olsun inşallah ❤️