Forumcu ozge1001 canım durumun nasıl herhangi bir belirti birşey var mı, benim bugün sabahtan beri inanılmaz adet ağrım var ha oldu ha olacak gibi bi his geliyor adete de daha 1 hafta var Buda olmadı heralde yaaa😭😭
edayyyy Forumcu kendini demorileze etme adet belirtileriyle hamşlelik belirtisi aynıymış zaten bekle biraz dahha e
ozge1001 Forumcu benim daha 3. Gün ya canım herhangi bi belirtim yok ovitrelleden dolayı göğüs hassasiyeti var zaten 2. Gün işe döndüm birazda yoğunluk var unutuyorum bile gün içinde bazen yoruyorum kendimi hatta üzülüyorum sonra
Forumcu edayyyy bugün aşılamanın 4.günü daha hamilelik olması imkansız ya o yüzden hiç ona yoramadım canım 🥺
ozge1001 Forumcu çok yormuyorum ağır vs ama yinede gün içinde hep aktifim geçen sefer çok dinlenmiştim olmamıştı nasip işi kuzum artık senin nasıl gidiyor
Forumcu ozge1001 aynen öyle nasip herşey🤲🏻 ya bende adet sancısı var hissi de var gelip geçiyor ama şuan geçti mesela moralim bozuldu o yüzden yine gelecek heralde diye düşünüyorum
ozge1001 Forumcu adet içinde daha çok erken senin belki tutunma sancısıdır öyle düşünelim iyi olsun dua edelim birbirimize bol bol ❤️
busu1 Nisannurr İlk aşılamam letu catlatma ile oldu tutmadi 2. Gonalf 450 kullandım 9 gün 50 doz 2 yumurtam oluştu bana yetti tuttu çok şükür Rabbim nasip etsin 🤍
ozge1001 Forumcu öyledir canım iyi düşünelim öyle olsun zor süreç doktora git gel negatifleri gör ama bu sefer olur inşallah
ozge1001 Forumcu bende bi ekstra belirti yok kusum ya aynı tempolu biraz işler bu ara yılsonu telaşında zaman geçip gidiyo bekliyorum Merakla