ozge1001 Forumcu aynı bende de zor geçti kasıklarımda sızı ara ara oluyo gaz aşırı var şişkinlik yapıyo bende de inşallah bu sefer tutar ❤️
Forumcu ozge1001 inşallah yaa, sen şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun birde kabızlık oldu mu peki sende
ozge1001 Forumcu bana ekstra ilaç vermedi ben sadece e vitamini omega 3 kullanıyorum takviye olarak ona devam et dedi rahim kalınlığı 11.3 yumurtalarda 22mm civarı doğal devam edelim dedi ilkinde de ilaç kullanmamıştım sen kullanıyor musun
Forumcu ozge1001 ben aspirin d vitamini folik asit birde kabızlık var 2-3 haftadır onun için şurup verdi
Forumcu ozge1001 inşallah bakalım ya her gidişimde sonucu pozitif olan birini görüyorum içim umut doluyor 🥹
ozge1001 Forumcu bende ya hatta ben aşılama olurken birinin pozitif haberini aldılar darısı başınıza dedi hoca bu ara çok pozitif oldu aşılamalar dedi 🥰
ozge1001 Forumcu inşallah canım yoksa biz tüp bebek için 6 ay daha bekleyeceğiz artık beklemek çok zor gelmeye başladı ❤️
Forumcu ozge1001 aynen sabırsızlanıyor insan ama senin sebepsiz infertilite ydi dimi eşinin sperm sayısı hareketliliği falan normal mi senin şansın daha yüksek aslında
ozge1001 Forumcu evet yıkama sonrası 20 milyon civarı sperm vardı morfoloji 1 sadece onada doktor bi sıkıntı olmaz diyo ama bence asıl sorun o
Forumcu ozge1001 hımmm iyiymiş sayısı benimkininde yıkama sonrası 2 milyon kalmış normalde çok düşüktü 6 falandı şok olduk normal sayısı da en fazla 7 milyon çıkıyordu ilk defa 22 milyon çıkmış inşallah bu sefer olur yaaa
ozge1001 Forumcu inşallah canım inşallah valla hepimiz mutlu haberleri alalım takviye vs kullanıyor muydu işe yaramıştır belki
Forumcu ozge1001 yok kullanmıyordu her zaman zaten çiğ kuruyemiş yer yine aynı şeyleri yaptı çok şaşırdık çok sevindik inşalalh bu sefer olur yaaa
Forumcu ozge1001 canım durumun nasıl herhangi bir belirti birşey var mı, benim bugün sabahtan beri inanılmaz adet ağrım var ha oldu ha olacak gibi bi his geliyor adete de daha 1 hafta var Buda olmadı heralde yaaa😭😭