deletedmom43191 eslem2121 yok kiz görmüşsün ve cevap vermişsin ben profiline baktım da gördüm cevabını
eslem2121 deletedmom43191 ha iyi bak yazmamışsam bilki görmemişim bacılarıma yazıyorum ama bana yazmayan ve hasımlarıma yazmıyorum😂😂
deletedmom43191 demirrleydi_ bende öyle cevap vermediklerimiz olursa tekrar ikinci kez yazsınlar bence
demirrleydi_ eslem2121 iyiyim cancazım teşekkür ederim bebişi emzirip uyuttum kendimi yatağa attım uyumadan yine buraya bir göz atayım dedim sen nasılsın napıyosun 🌸
eslem2121 deletedmom43191 tabiki aşkom 😘ssen ve burda çok sevdiğim bacılarım var ama aram bozuk olanlarda var yolları ayırdık 😂beni kaybettiler
demirrleydi_ deletedmom43191 bazen giriyorum 100 küsur oluyo ama sadece 20 bildirim görünüyor deliriyorum gerisi nerde diye 😂
eslem2121 demirrleydi_ iyi valla cnm benim bnmki küçüğü çoktan uyanmış bi yerleirmi mıncırıyor sevesi gelmiş beni kızım uyuyor ama oğlum uykuyu sevmiyor 🥺
demirrleydi_ deletedmom43191 benim kız uyuyor daha öğlene anca uyanır ama minik adam sağolsun 2 saatte bir uyanık sersem gibiyim bende uykumu alamazsam migrenim tutuyor fena oluyorum