demirrleydi_ deletedmom43191 evet bendede öyle takip ettiğim kişiler yorum yapınca örnek veriyorum o posta 10 yorum atmış ama sadece biri görünüyor ama bildirim olarak 10 bildirim diyor ve arada yorumlarıma verilen cevaplar kayboluyor onun bildirimi olmuyor
deletedmom43191 Bu sorunu yaşayan varmı başka bide 26 bildiririm görünüyor listede 10 bildirim falan anca oluyo
Cinarsaitinannesi deletedmom43191 bende de oluyordu da mesela bu cevap verdiğim yorumunu 3 kişi 5 kişi beğenirse sadece birisi görünüyor beğenmelerde oluyor bende sadece
deletedmom43191 eslem2121 sen bana yazmışsın onu görmedim bildirimde profiline gorunce gordum yazdığını
eslem2121 deletedmom43191 bnde öyle valla 😂bu sayede bana cp vermeyebleri de görüyorum ki bidaha yazmıorum postlarına
deletedmom43191 Deleted33000 tek tek profilimdeki yaptığım yorumlara bakıp cevap verenleri oyle buluyorum 🙄
Herseydenbiktim @deletedmom43191 Bende de aynı şekilde bazen profilimden bakıyorum cevap yazanlara görüldü atmamak için yoksa göremiyorum görüşte yazmamazlik gibi oluyor sonra
Deleted33000 deletedmom43191 bende öyle yapıyorum ama bazende gormediklerim oluyor bildrim çok olunca sonra sanki bilerek cevap vermiyorum gibi oluyor
deletedmom43191 eslem2121 dün sen bana yazmışsın ben onu bildirimde gormedim profiline girdim tek tek yorum aradım bana yorum yaptın mı diye 🤣