Gulay123 Kızlar sabah 6 buçuktan beri önce 20 dakikada 1 şimdiyse 8 dakikada 1 kasılmam oluyo belim ve kasıklarım ağrıyo bu doğum habercisi mi ay napsam ne etsem 😱🤦🏼♀️😱
Rabiaibrahim0803 Gulay123 brnce en doğrusu doktorunu arayıp anlatman burda herkes bildiğini söyler ama doktorunla paylaşman senin yararına olur
Polo Gulay123 kaç haftalıksın Nişan ? Su ? Ve sanki dk tutmuşsun, dk lardan anlaşılan başlıo gibi 😀🥰🐥
Gmzcngi Gulay123 başlamış canım sanırım doğum hayırlısı ile al kucağına bu sekilde oluyor normal doğum sancısı eşine söyle hastaneye gidin bence cünkü o sancılar 2şer dakikaya kadar iniyor
RabiaMm Gulay123 henüz hamielyim hiç Doğum yapmadım ama anlatılanlara bakarak söylüyorum , bence gitmelisiniz çünkü süreler Doğum başlamış gibi duruyor
Nehirtos Valla ben dogum nasıl oluyor tam bilmiyorumm ilki sezeryan oldu ama sizin belirtiler anlatanlarinkine benziyor sanki. Allah bir avazda kurtarsın inşallah.
Gulay123 Nehirtos doğuran kimse yok mu🤷♀️ Çevremden birilerine sorup panik yaratmak istemiyorum eşimi de uyandırmadım
Gulay123 Rabiaibrahim0803 durduk yere rahatsız etmek istemiyorum şu an su ya da nişan yok 🤔 böyle başlayabilir mi acaba doğum
Gulay123 Polo 37+2 dkka tutuyorum 5 dkkya düştü ama dayanılmayacak bi ağrı su ya da nişan gelmedi sadece hafif adet ağrısı ve bebeğin kasılmaları var 🤷♀️
Rabiaibrahim0803 Gulay123 valla benim bildiğim kadaroyla su ya da nişan olmıyınca da başlıyabiliyomuş bazılarında söz konusu senin ve bebeğinin sağlığı bence rahatsız etmen gerekiyo doktoru
Polo Gulay123 bence bi git Belki senin ağrı hissetmen o kadardır Kimisi kolay doğuruo Kocanı uyandır ve git hemen Bakarsın hemen ıkınma hissi gelir, hazırlıksız yakalanma Al çantanı ve git
Gmzcngi Gulay123 canım evde bekleme hastanede nstye baglıyorlar sen şimdi cocuk hareket ediyor diyebilirsin ama kalp atışlarınıda dinlemeleri gerekiyor orda o yüzden sen hazırlan kendini düsünmüyosan cocugunu riske atma. Önce suyun gelse yada nişan gelse bekle evde derim ama sancın başlamı sonucta bayada düşmüş dakikaları. Sancını evinde cek diyenlere bakma sen bian önce git