zeynepkrky Henüz 8 haftalık hamileyim sofradan kalkar kalkmaz acıkıyorum benim gibi olan var mı az az sık sık yemeye çalışıyorum ama daha ilk haftalardan böyleyim ilerleyen haftalarda nasil geçecek 🤦♀️
ghostty zeynepkrky evet benim o haftalar çok daha fazlaydı aynı anda bulantı açlığı çekiyordum. Şuan 15 haftalığım o dönem kadar olmasa da var malesef. Kahvaltıyı güzel yaparsanız diğer öğünler sakin geçebiliyor. Ama ilk haftalar normal.
anneoluyorummm103 zeynepkrky evet başlarda benimde öyleydi mide bulantısı başlayınca düzeliyor son aylar yine bir iştah açılıyor
zeynepkrky ghostty sabahları uyanınca aç olduğum için bulantım oluyor beni hamilelikte en cok zorlayan açlık oldu sanırım
ghostty zeynepkrky ben şuan aç uyanmıyorum mesela. Ama o haftalar korkunçtu benim için. 8. haftalar en şiddetli olan dönem demişti doktorum bulantı vs için. Zamanla azalacak dayanın🥺
Dsrh zeynepkrky bende iki haftadır öyleyim ya 10. Haftaya giriyoruz yarın umarım azalır bu. yesemde açım ve yedikçe sanki daha çok midem bulanıyor kilo almadim ama böyle giderse sonum kötü Hahahs
beautymom zeynepkrky bedenin yeniliğe alışıyor canım 2 canlısın artık birde bebek ilk 3 ay hızlı bir gelişim sağladığı için senden ve yedikleri nden besleniyor 🥲
zeynepkrky anneoluyorummm103 kilo almaktan korkuyrm hep ilk başlarda normal yiyin ekstraya gerek yok diye okudum bnde aksine cok acıkıyorum normal mi degil mi şaşırdım kaldım
anneoluyorummm103 zeynepkrky evet ilk 3 ay bebek anne kanından beslendiği için çok yemeye gerek yok 3 aydan sonra yediklerinden beslenmeye başlıyor
Daisyy000 zeynepkrky 37+3 um 3800 olmuş 39 gözüküyor 🌸 Çok yemekle alakası yok ama bence.Genetik olabilir eşim 4700doğmuş Ablam 35 kg aldı,bebiş 2500 doğdu İlk gebeliğimde 26 kg aldım 39+1de 3650doğdu
aybike2212 zeynepkrky 14+2 deyim son 1haftaya kadar bulantıdan yemek yiyecek yemek görecek halim yoktu bulantılarım hala devam ediyor ama şuan bende yemek yiyorum hemen ardından acıkıyorum hiç doymuyorum acaba şekerim falan mı var diye düşünmeye başladım bu kadarı normal değil böyle gidersem şimdiye kadar kilo almadım ama bundan sonra haftada 5 kilo alırım 🤣🤣🤣
zeynepkrky Daisyy000 maşallah size 🧿 bebek sağlıklı olsun da önemli degil ama açlığım dayanılacak gibi degil buna şaşırdım
aybike2212 zeynepkrky maşallah aman iştah açık olsa ayrı dert olmasa ayrı dert hamilelik resmen delilik 😀🫣