Miillena Havin49_ sadece hamilelikte değil genel olarak o kahveler zararlı içeriğe sahip süt tozları da zararlı mesala. Gerçi paketli her gıda zararlı da işte. Filtre kahve veya Türk kahvesi diğerlerine oranla daha sağlıklı bebek için de sizin için de.
Havin49_ Miillena yani ben normalde içmiyorum ama bi bebek daha olduğu için mecburen ayakta durmak için içiyorum doktor da bişey olmaz çok dozunu kaçımra dedi
Miillena Momlife_ demiriniz nasıl eğer düşük değilse arada bir 2 de içilebilir. Kahvenin belirlenmiş bir zararı yok fazlası rahmi uyarıyor. Ama çay çikolata gibi şeyler tüketiyorsanız onlarda da kafein var. Çok aşmamak lazım.
Miillena Havin49_ ben de tatlıyı kesemiyorum zaten sürekli yiyorum hepimizin kaçamakları var en iyisini yine doktorunuz bilir tabi.
3kedili2bebekli Momlife_ içemiyorum çok canım çekiyor ama her gebeligimde en sevdiğim şey olan Türk kahvesinden buz gibi soğuyorum ya 😂
mlsmrtgl Kukoss ilk defa duyuyorum. İlk gebeliğimde baya içiyordum günde 1 kupa filitre 2 Türk kahvesi filan. 3640 doğmuştu bebem 🤣