arilanki_ Momlife_ kafeinden dolayı türk kahvesi içmeyi bıraktım canım o tarz bir şey isterse menengiç kahvesi içiyorum onun dışında ben sabahları işe gelince filtre kahve içmeden duramıyorum o yüzden kafeinsiz filtre kahve aldırdım sabahları bi kupa onu içiyorum
Busranur_mnts Momlife_ kırk yılın başı 🤣 önceden haftada 1 2 içerdim de Bayadır içmedim çarpıntı yapıyo
selenemoon Momlife_ hiç içmiyorum geçen halama gittiğimde hamile oldugumu bilmediklerinden yaptılar diye iki yudum içtim kasık ağrısı yaptı hemen
Kukoss Sifir😂 misafir dahi gelse icmiyodum artik bi ayim kaldi ilkkez iki gun once ictim. Bebek kilosunu azaltiyomus turk kahvesi
tahamommy Kukoss yok kız ben hergün kahve içiyodum ve önde gidiyodu bebiş kilo almasın diye uğraşıyodum bide 😅
mlsmrtgl Kukoss ilk defa duyuyorum. İlk gebeliğimde baya içiyordum günde 1 kupa filitre 2 Türk kahvesi filan. 3640 doğmuştu bebem 🤣
nazli0306 Havin49_ Nescafe içme diolar bna yasak dedi doktor içmeye devam ediyor musunuz bn Nescafe çok içerdim çok cnm istiyor ama
Havin49_ nazli0306 bana doktorum içme gibi bişey demedi günde bir tane içebilirsin abartmadan herşeyi dozunda yiyebilirsin içebilirsin dedi
ghostty nazli0306 granül kahve hem geçtiği işlemlerden hem de daha fazla kafein içerdiği için tavsiye edilmiyor genelde.
nazli0306 Havin49_ Nescafe çok zararlıymis bana çok canın isterse 1 fincan türk kahvesi dedi ondan sordum
Miillena Havin49_ sadece hamilelikte değil genel olarak o kahveler zararlı içeriğe sahip süt tozları da zararlı mesala. Gerçi paketli her gıda zararlı da işte. Filtre kahve veya Türk kahvesi diğerlerine oranla daha sağlıklı bebek için de sizin için de.
aslmoms Çay içmem hiç. Ama aşırı kahve tüketen biriyim. Dr dün sordum içebilir miyim diye. Hayır dedi :( 2,5 Lt su içersen içebilirsin dedi. He ben içiyormuyum ? İçiyorum.
syma1234 Ben günde 2 fincan türk kahvesi 2 kupa latte içerdim. Çay hiç içmem. Şimdi hamile olma ihtimalim olunca bıraktım hiç içmiyorum